• Aanstelling technisch coördinatoren

  Recentelijk hebben we met de aanstelling van Mehran Ali Pour Asli en Richard Strijker als respectievelijk hoofd jeugdopleiding en hoofd keepersopleiding 2 belangrijke posities kunnen invullen voor komend seizoen. 

  Met veel genoegen kunnen we aankondigen dat we er in geslaagd zijn een aantal mensen enthousiast te maken om Mehran en Richard volgend seizoen op technisch gebied te ondersteunen als technisch coördinator. 

  Deze rol is niet nieuw binnen Olde Veste – zo werd deze in de afgelopen jaren binnen de onderbouw met verve door Wim Assink ingevuld – maar in de afgelopen maanden is duidelijk geworden dat we deze rol “zwaarder” moeten gaan invullen om onze trainers een optimale ondersteuning te kunnen bieden. 

  En dat is precies waar het in deze rol om draait – het begeleiden, ondersteunen en beter maken van de trainers en trainsters in onze jeugdafdeling om zo trainingen van een hoog, passend niveau aan alle spelers en speelsters aan te kunnen bieden. 

  Wie het zijn… maken we binnenkort bekend…, maar het zijn “échte Oldevestenaren” met een verleden in het 1e team van Olde Veste (sommigen zelfs als speler én trainer), ervaring als trainer en in de meeste gevallen een pedagogische achtergrond. 

  Wij zijn blij en trots dat we hen hebben weten te strikken, dus ik zou zeggen hou de komende dagen de website en de OV social media goed in de gaten!!! 

  René Jongbloed.