• Samen met Univé voor een hartveilige regio – Meld je aan voor de AED Training

  Snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED speelt daarin een cruciale rol. Maar dan is het wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten hoe een AED werkt. Daarom biedt Univé Noord-Nederland een gratis AED-training aan. Wil jij het verschil kunnen maken voor jouw stadsgenoot? Meld je dan snel aan (vol=vol).

  Elke week krijgen 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Vaak totaal onverwacht. Na een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Een ambulance kan meestal niet binnen die zes minuten bij een slachtoffer zijn, waardoor een buurtAED levens kan redden.

  Gratis training
  Tijdens de gratis workshop leer je hoe je moet omgaan met een AED en iemand moet reanimeren.

  De AED-training vindt plaats op woensdag 18 mei om 19.30 uur bij Voetbalvereniging d'Olde Veste ’54 in Steenwijk. Aan het einde van de workshop ontvang je een certificaat.

  Aanmelden kan tot 28 april via deze link naar aanmelden!

  Univé en een hartveilig Nederland
  Om te kunnen spreken van landelijke dekking zijn er in Nederland nog zo’n 5000 AED’s nodig die dag en nacht bereikbaar zijn. Univé levert daar graag een bijdrage aan. Daarom heeft Univé Noord-Nederland haar 15 winkels in het werkgebied aan de buitenzijde voorzien van een AED. Daarnaast ondersteunen we lokale initiatieven voor buurtAED’s en bieden we in samenwerking met lokale EHBO-verenigingen gratis AED-workshops aan voor buurtbewoners of bijvoorbeeld medewerkers.


  Datum en locatie
  Woensdag 18 mei om 19.30 uur
  Voetbalvereniging d’Olde Veste ‘54
  Parellelweg 11
  8332 JD Steenwijk

  Vragen?
  Heb je naar aanleiding van deze e-mail nog vragen? Stuur gerust een mail naar acties@unive.nl of bel naar 0592-367111.