• Albert Heijn van Etten - Sponsor van de Steenwijker Toren Cup

  Albert Heijn van Etten is bijzonder betrokken bij Steenwijk en zijn omgeving. Zo ook bij het sportgebeuren in Steenwijk. Ze zijn al jaren een trouwe sponsor van v.v. ‘d Olde Veste ’54 en ook de komende 4 jaar zijn ze hoofdsponsor en is hun naam te vinden op de shirts van alle senioren- en damesteams. Ze nemen ook deel aan veel activiteiten binnen onze vereniging, waarvoor wij deze sponsor zeer dankbaar zijn. 
   
  Albert Heijn van Etten werkt nauw samen met veel lokale partners en leveranciers en hoewel veel van de AH-producten landelijk te krijgen zijn, biedt men waar mogelijk ook lokaal vervaardigde producten en worden regelmatig lokale acties georganiseerd. De supermarkt, gevestigd aan het Schar op de Oostermeenthe is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een gezellig praatje kunnen maken. 
   
  Gall & Gall gemak 
  De Gall & Gall, een kleine slijterij, is onderdeel van de supermarkt, waarin alle sterke dranken en champagne te koop zijn, maar geen bier, wijn of fris. Het assortiment overlapt niet met wat er in de supermarkt te koop is. 
   
  Ruim assortiment 
  Uitstekende producten, volop keuzemogelijkheden en aantrekkelijk van prijs. Dat is samengevat de visie die ze daarbij hebben. Dagelijks zijn ze hard in de weer om ervoor te zorgen dat u vindt wat u zoekt. 
   
   
  Ruime parkeermogelijkheden 
   
  Wanneer u de supermarkt met de auto bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en naast de winkel. Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. En komt u met de fiets, dan zijn ze ook uitstekend bereikbaar! 
   
  Gratis statafels 
   
  Bij Albert Heijn van Etten kunt u gratis statafels lenen voor als u bijvoorbeeld een feestje heeft, handig toch? U kunt de statafels bij de servicebalie reserveren!