• Bekerwedstrijd heerenveense Boys vr 2 - Olde veste vr 1

  Olde Veste vrouwen ook de laatste poulewedstrijd

  Het eerste vrouwen elftal van Olde Veste heeft een prima prestatie geleverd door de KNVB bekerpoule ongeslagen door te komen. Na de 3-0 overwinning op Steenwijkerwold en de 5-0 tegen SJO WTTC wist OVV zaterdag met 3-2 te winnen van Heerenveense Boys.  In aanloop naar de laatste wedstrijd kende Olde Veste nog al wat problemen want de selectie was lang niet compleet.

  Krista Koster en Leonie van der Weert waren niet beschikbaar terwijl Nicole Gelmers en Ricky Esselink geblesseerd waren. In het begin had Olde Veste het lastig zeker ook omdat het na 3 minuten spelen al op achterstand kwam.

  Tegenstander Heerenveense Boys 2, dat net als Olde Veste in de tweede klasse speelt, wilde meteen druk naar voren zetten en Olde Veste had het daar lastig mee.

  Maar langzaam kwam er kentering in de wedstrijd en begon OVV beter te voetballen. Het resultaat was dat Britt Kuiper net voor de rust de gelijkmaker wist binnen te prikken. Snel na de hervatting van de wedstrijd deed OVV zaken doordat Lizzy van Heuven van Staereling de stand naar 1-2 wist te tillen. OVV was de betere ploeg maar moest toch toestaan dat de thuisclub op gelijke hoogte kwam. Met nog een kwartier te spelen was het een open wedstrijd die beide kanten op kon. Maar OVV trok aan het langste eind doordat invaller Eva-Marijke Mortiz de winnende treffer wist binnen te werken.

   

  Opstelling OV vrouwen 1

  Joëlle Antoine, Helen Gorter, Rosana Kamsteeg, Marit Kuiper, Dion de Geus, Ismay Assink, Lizzy van Heuven van Staereling , Chanel Opstal, Britt Kuiper, Anniek Flobbe, Selina de Jonge

  Invallers: Samantha Grasmeijer en Eva-Marijke Mortiz   

   

  Zaterdag 19 september begin ook voor Olde Veste vrouwen 1 de competitie. Dat gaat gebeuren op Sportpark Zevenhuizen in Apeldoorn. Daar zal ZVV 56 de tegenstander zijn. Vorig seizoen werd er met 3-1 gewonnen door de vrouwen van Olde Veste terwijl de thuiswedstrijd in Steenwijk een 0-0 eindstand kende.

     


  Eindstand: 

  1 Olde Veste 3-9

  2 Steenwijkerwold 3-6

  3 Heerenveense Boys 3-3

  4 SJO WTTC 3-0