• Combinatie team JO17-4 Olde Veste/vv Steenwijk opnieuw kampioen

  Zaterdag 18 mei was het dan zover, wederom kon Olde Veste/vv Steenwijk JO17-4 kampioen worden. Dit was in december ook al gebeurd maar zou het nu weer lukken?
   
  We speelden op het hoofdveld van vv Steenwijk tegen de nog enig over gebleven kanshebber om ook kampioen te worden MSC JO17-3. In de uitwedstrijd hadden we met moeite met 4-5 gewonnen, een geduchte tegenstander dus. De entourage was top, de spelers kwamen samen het veld op onder muziek en aanmoedigingen van het publiek. Netjes in een rij staande, aan weerszijde van de scheidsrechter, werden de namen van de 22 spelers opgenoemd, hier en daar met grappige toevoegingen bij de Olde Veste/ vv Steenwijk spelers. De wedstrijd was een mooie pot voetbal waar wij al snel door Yannick en Maarten op 2-0 kwamen. Een geweldige redding van Dedmer onze keeper voor kwam 2-1 maar helaas even later werd het toch nog 2-1. Dat was ook de rust stand. Na rust waren wij veel sterker maar de keeper van MSC was goed op dreef en stond verdere doelpunten lang in de weg. Gelukkig vond onze super spits Maarten nog twee keer het net en nadat Jurre gescoord had stond de 5-1 eindstand op het bord. Kortom KAMPIOEN!!!! Confetti, een beker(die hadden we eerder gezien), appeltaart met slagroom en patat met fris maakten het feest compleet, o ja ook nog bloemen voor de leiders en trainer Buis Boone. Een mooi eind van de competitie, voor de tweede keer een combinatie team van Olde Veste en VV Steenwijk kampioen, zo is te zien dat samenwerking voor de jeugd z'n vruchten afwerpt.
   
  Hier bij wil ik een ieder bedanken voor de hulp, gastvrijheid, ondersteuning van JO17-4. Zeker ook trainer Buis Boone die zijn trainingen ziet resulteren in twee kampioenschappen. Wilfried, Danny, Onno en Zorro ( onze Mascotte)  van vv Steenwijk bedankt.  Ook Arjan Vroklage en Johan Dolstra bedankt voor de hulp en ondersteuning.
  Samen word je kampioen.