• Cor Bakker Toernooi

  Vv d‘ Olde Veste´54 uit Steenwijk wil een jaarlijks jeugdtoernooi voor alle jeugdcategorieën gaan organiseren. Het 1e Cor Bakker jeugdtoernooi wordt georganiseerd op vrijdagavond 7 juni en zaterdag 8 juni 2019.  

  Dit toernooi is vernoemd naar een oud-voorzitter van Olde Veste Cor Bakker. Een man met enorm veel verdiensten voor de vereniging waarvan wij veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen. Voor de meeste teams zal dit toernooi de afsluiting van het seizoen zijn, waarbij het balletje nog eens op een ontspannen manier kan rollen. Het toernooi staat onder andere in het teken van het goede doel ‘KIKA’. Bij de bar zullen bussen staan, waar mensen een donatie kunnen doen en er zal een verloting zijn. 

  Het toernooi wordt op twee dagen gespeeld. Hieronder staat een overzicht op welke dag de desbetreffende categorieën spelen. De teams op de zaterdag spelen een dagdeel. Na de laatste wedstrijden op de vrijdagavond zal er muziek zijn in de kantine.  

  Categorie 

  Wedstrijddatum 

  JO19

  Vrijdagavond (vanaf 18 uur)

  JO17

  Vrijdagavond (vanaf 18.20 uur)

  MO17

  Vrijdagavond  Vanaf 18.40 uur)

  JO15

  Zaterdagmiddag 

  MO15

  Zaterdagochtend  

  JO13

  Zaterdagmiddag 

  MO13

  Zaterdagochtend 

  JO12

  Zaterdagochtend 

  JO11

  Zaterdagochtend 

  JO10

  Zaterdagmiddag

  JO9

  Zaterdagochtend 

  JO8

  Zaterdagochtend 

  Graag vernemen we zo snel mogelijk een antwoord van uw vereniging. Op de website van Olde Veste (www.oldeveste.com) kan u in de gaten houden hoe de indeling zal zijn van de poules. De inschrijving sluit op 1 aprili. 

  Met vriendelijke groet, namens de Toernooicommissie van vv d’ Olde Veste ‘54


  Martijn Mollema
  Toernooicoördinator 

  Telefoon                                 :           (06) 37 56 63 32
  E-mail                                    :           martijnmollema@live.nl