• De route naar de bekerfinale 17 mei 2023 SC Genemuiden – vv d’Olde Veste ‘54

  De route naar de bekerfinale 17 mei 2023 SC Genemuiden – vv d’Olde Veste ‘54

   

   

   

  22 oktober:     QVC – Olde Veste 0-8

  Onder het oog van het Vrouwtje van Stavoren was het klasseverschil duidelijk merkbaar en konden we een prima uitslag neerzetten.

   

  23 november: Gieten – Olde Veste 1-6

  Op een donkere woensdagavond in Gieten moesten we uitwijken naar een trainingsveld. Na een stroeve start werd het uiteindelijk een keurige uitslag.

   

  18 februari:     Olde Veste – Ouwe Syl 7-0

  Dappere weerstand onze opponent, maar ook hier was het klasseverschil duidelijk merkbaar. Ouwe Syl met drie ‘oude mannen’ van in de veertig in de selectie, wist uiteindelijk geen potten te breken.

   

  15 maart:        Olde Veste - GRC 2-0

  Tegen een tegenstander die veel tegenstand bood, hielden we toch de nul. Zelf maakten we er twee en dat was voldoende voor weer een rondje verder.

   

  10 april:          ONS Sneek - Olde Veste 2-4

  Een prima voetballende tegenstander die het ons moeilijk maakte. Na de 1-0 voorsprong, kwamen we uiteindelijk op een 2-1 achterstand. In het laatste deel van de wedstrijd werd het 2-2 en in de blessuretijd konden we zelfs nog de overwinning veiligstellen. Met als bonus een startbewijs in de TOTO KNVB Beker.

   

  25 april:          Blauw Wit - Olde Veste 1-1, na strafschoppen 3-4

  Op de dinsdagavond moesten er wat extra lichtmasten geplaatst worden door Blauw Wit. Na een wedstrijd waarin we de bovenliggende partij waren, wisten we niet de 2-0 te scoren. In de laatste seconden viel uit het niets nog de 1-1. Het gevolg was elfmeters die strak werden binnengeschoten: winst en voortreffelijke support van de meegereisde supporters.

   

  17 mei:            SC Genemuiden – Olde Veste

  Eindelijk is het zover: DE BEKERFINALE. Onze blauw-gele mannen zijn gebrand op het binnenslepen van deze prijs. We gaan er samen met jullie, onze fantastische supporters, een gigantisch feest van maken. Wij kunnen niet wachten. Tot in Genemuiden!