• d'Olde Veste JO8-1 wint toernooi!

  Vandaag 08-06-2019, reden wij met de JO8-1 richting de Blesse. Onze mannen gingen vandaag een toernooi voetballen in een JO9-1 poule.
  Na de korte rit richting de Blesse, snel klaar maken in de kleedkamer en de eerste tactieken te hebben besproken, was het tijd om de tegenstanders onder de loep te nemen.
  Aandachtig werd er gekeken naar de sterke en zwakkere punten van onze tegenstanders. Ondanks dat de tegenstanders uit een oudere leeftijdscategorie kwamen, zagen wij kansen en maakten ons klaar voor de eerste wedstrijd. 
   
  De Kuinre JO9-1 was onze eerste tegenstander, na een achterstand van 0-1 werd deze wedstrijd keurig omgezet in een 2-1 winstpartij. Zo dachten de mannen: dit smaakt naar meer!
   
  De 2de partij mochten wij gelijk hierna spelen, de tegenstander was sv Steenwijkerwold JO9-1. De mannen van OV hadden de smaak te pakken en wisten deze partij met maar liefst 6-1 te winnen! De wedstrijd erop volgende tegen De Blesse J09-1, met goed samenspel en inzet, werd deze wedstrijd maar liefst met 8-2 gewonnen!
   
  De laatste wedstrijd moesten wij aantreden tegen Oosterstreek JO9-1. Dit voelden de mannen als een finale, en soms was er dan ook een heuse spanning te voelen en/of te zien. De score werd door ons geopend en daarna maakten wij ook de 2-0. Oosterstreek deed iets terug en maakt de 1-2. Hierdoor werden de mannen even weer op scherp gezet en brachten zij het verschil weer op 2 doelpunten. Met nog 2 minuten te spelen maakte Oosterstreek nog de 2-3 en probeerde nog wat aan te zetten, echter bleven de mannen hun hoofd koel houden en wonnen zij deze wedstrijd uiteindelijk met 3-2.
   
  KAMPIOENEN...KAMPIOENEN.. galmde het over de velden!Met een grote glimlach werd er uitgekeken naar de prijsuitreiking, waar wij de grootste beker in ontvangst mochten nemen.
   
  Super trots op de mannen, niet alleen op het resultaat, maar meer op de manier hoe.....met mooi combinatievoetbal en inzet werd er dit toernooi gespeeld, hetgeen ik nog vaak hoop terug te zien. nogmaals TROTS en GEFELICITEERD!