• Eerste ervaringen bestuurslid van dienst

  Afgelopen zaterdag, 14 september hebben een drietal ouders de eerste ervaringen meegemaakt als bestuurslid van dienst. In dit geval het team J015-1.

  Per zaterdag is een J015, J013 en J012 team verantwoordelijk voor het leveren van 2 personen van 8 tot 10 uur en van 10.00  tot 12. 00 uur als bestuurslid van dienst.

  Afgelopen zaterdag 14 september was het dan zover. Wij als ouders van JO15-1 moesten ondersteunen op het wedstrijdsecretariaat en als bestuurslid van dienst. We begonnen om 08.00 uur met het plaatsen van de cornervlaggen op veld 1 en 2 . De trainingsdoelen buiten de omheining van het veld gezet en de rommel die er door de jeugd wordt achter gelaten opgeruimd. Daarna ondersteund bij het uitzetten van de velden (3 en 4) voor onze jongste leden. Per leeftijdsgroep verschillen de afmetingen van de velden. Dus dit was nog wel even scherp zijn. Daarna hebben we de vlaggen van de broodnodige sponsoren opgehangen. Als wedstrijdsecretariaat ontvang je de leiders en trainers van de tegenpartij, bied ze koffie en/of thee aan en maakt ze wegwijs op ons complex. Geeft aan of ze met nog een team in de kleedkamer zitten. Tijdens en na de wedstrijden controleer je de staat van de kleedkamers en indien nodig veeg je de gang of kleedkamers nog even aan. Al met al een leerzame ochtend, en zoals het spreekwoord zegt: vele handen maken licht werk!

  Wij hebben deze ochtend onder een gemoedelijke sfeer onze taken kunnen doen.

  Als we hier met zijn allen de schouders onderzetten maken we het voor een aantal mensen binnen onze vereniging wat makkelijker, dit zijn veelal al mensen die voldoende vrijwilligerswerk doen.

  Daarom bij deze de oproep om klaar te staan als er wat gevraagd wordt!

   

  Ouders J015-1.