• Afscheid van Andries Huberts

  Olde Veste heeft maandagmiddag afscheid genomen van ons erelid Andries Huberts.
  OV vrienden vormden een erehaag.
   
  Hierbij werd 2 minuten stilte in acht genomen.
   
  Na het fluitsignaal werd  Andries overgebracht na het crematorium voor een afscheidsbijenkomst.

   

  Erelid ‘Mister Olde Veste’ Andries Huberts overleden

  In de vroege ochtend van dinsdag 29 januari is ons erelid Andries Huberts overleden. Hij mocht maar 61 jaar worden. Andries was 42 jaar lid van onze vereniging. Daarnaast was hij Lid van Verdienste van de KNVB. Bij Olde Veste heeft hij nimmer gevoetbald maar een groot aantal functies bekleed, waaronder bestuurslid, consul, scheidsrechter, voorzitter en lid van diverse commissies en leider van ons eerste elftal, waarmee hij kampioenschappen vierde.

  Als tamelijke laatbloeier werd Andries pas op zijn zeventiende lid van een voetbalclub. Eerst was dat vv Steenwijk maar al vrij vlot kwam hij bij Olde Veste terecht om daar nooit meer weg te gaan. Ook heeft hij gedurende drie jaar functies bekleed bij de KNVB Noord. 

  Andries mocht graag en veel reizen en zag met zijn vrienden Hans Kuilder en Jacob Westra veel van de wereld. Hierdoor zag hij ook zijn muntenverzameling groeien.    

  Andries is afgelopen zomer aan zijn hart geopereerd en zat nu midden in de revalidatie. Omdat autorijden niet meer ging schafte hij zich een elektrische fiets aan. Juist maandagochtend was hij voor de eerste keer bij de fysio geweest.

  Met Andries Huberts verliezen wij een vriend, een prachtig mens en onze unieke ‘Mister Olde Veste’.