• Extra CORONA maatregelen tot 20 Oktober (update 9-10)

  Afgelopen maandag zijn aanvullende maatregelen afgekondigd. Nader onderzoek brengt ons nu tot de volgende maatregelen, in ieder geval tot 20 oktober:

  1. Trainingen en wedstrijden gaan vooralsnog gewoon door. In geval van een (mogelijke) besmetting dient contact te worden gezocht met Jan Keuning (06 – 10 21 26 26). In overleg met de GGD wordt besloten of de training/wedstrijd geannuleerd wordt. De teambegeleiding informeert het team.
  2. Het complex is alleen toegankelijk voor spelers, staf, wedstrijd officials en de pers. Op wedstrijddagen wordt aan de poort gecontroleerd. Verblijf zo kort mogelijk op het complex.
  3. Bij het halen en brengen van teams/spelers dien je buiten het complex te blijven. Uitsluitend bij uitwedstrijden worden benodigde chauffeurs van kinderen (t/m 17) als begeleiding beschouwd en hebben toegang. Bekijk altijd de website van de club die je bezoekt voor afwijkende maatregelen. Het is maatwerk.
  4. Het dragen van een mondkapje is sterk aanbevolen als men zich in het clubgebouw of kleedgebouw bevindt.
  5. De kantine is gesloten. Alleen het wedstrijd secretariaat en de bestuurskamer zijn toegankelijk via de ingang bij de kleedkamers. Er is koffie / thee voor de begeleiding, officials  en eventuele ouders / chauffeurs. Limonade wordt voor alle teams geregeld voor wedstrijden tot 12.00 uur. Na 12.00 uur wordt voor thee gezorgd.
  6. Spelers dienen persoonlijk te zorgen voor water. Drink niet uit elkaars bidon. Het is niet toegestaan dat teams bier e.d. en consumpties meenemen en nuttigen in de kleedkamers.
  7. Toiletten zijn alleen beschikbaar in het kleedgebouw.
  8. Verlaat na afloop van training of wedstrijd zo snel mogelijk het complex.
  9. Alle overige hygiëneregels en registratie (QR-code) bij betreden kantine, blijven van kracht. Gebruik je gezond verstand. Help elkaar en de club om het virus buiten te houden.

  Dank voor jullie begrip en medewerking. Let op elkaar.

  Het bestuur