• Feestelijke vrijwilligersavond Olde Veste

    Op vrijdagavond 24 mei kwamen ruim 80 vrijwilligers van Olde Veste samen voor een feestelijke vrijwilligersavond. Na bijna vier jaar zonder zo’n evenement, mede door de coronapandemie, was het eindelijk weer tijd om onze gewaardeerde vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet en alle vrijwillige uren dit seizoen.

    De avond begon met een warm welkom van Jonathan van Noorloos, die de vrijwilligers toesprak en hen bedankte voor hun onmisbare bijdrage aan de club. Het bestuur, dat achter de bar stond, zorgde ervoor dat iedereen voorzien werd van drankjes.

    Het hoogtepunt van de avond was het lopend buffet, verzorgd door Bovenmeester Diner & Lounge. De aanwezigen genoten zichtbaar van de heerlijke gerechten en het samen zijn. Voorzitter Sandra Lampe sprak ook een dankwoord uit en stelde de nieuw gevormde vrijwilligerscommissie voor. Deze commissie, bestaande uit Richard List, Sandra Lampe, Pieter-Jan Harmsma, Ylse Herder en Jan ten Klooster, gaat zich inzetten om het vrijwilligersbeleid verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat alle vrijwilligers zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.

    Als blijk van waardering kregen alle vrijwilligers een kleurrijk stuk heerlijke chocola, verzorgd door Impulso. De boodschap op de verpakking: Jij geeft kleur aan de club gold absoluut voor alle aanwezige vrijwilligers maar zeker ook voor de vrijwilligers die er deze avond niet bij konden zijn. De avond eindigde om 22.00 uur, en iedereen kon terugkijken op een zeer geslaagde en voor herhaling vatbare vrijwilligersavond.

    We willen alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet en kijken uit naar een nieuw seizoen vol energie en enthousiasme. Samen zijn wij #EénmetOldeVeste