• Fotoboek Olde Veste 65 jaar gereed! Schrijf nu in!

  Een foto zegt meer dan duizend woorden wordt weleens gezegd. En aangezien voetbalvereniging Olde Veste in de loop van de afgelopen 65 jaar is vastgelegd op minimaal 15.000 foto’s, praten we dan over vele miljoenen woorden.

  Toen onze club in 2004 een halve eeuw bestond, werd het jubileumboek ‘Loat ze niet skieten’ uitgebracht, met een schat aan historische informatie. Afgelopen jaar 2019 bereikte Olde Veste als trotse, ijzersterke dame de 65-jarige leeftijd. Initiatiefnemer en lid van verdienste Adri van Sleen besloot samen met George Huisman, Gerrit Heidinga, Jacob Westra en Hans Zondervan om de jarige vanwege haar verjaardag met een dik fotoboek te verrassen. Overigens zijn de vijf samenstellers samen al meer dan 220 jaar lid van Olde Veste…

  Het fotoboek is nu klaar om gedrukt te worden, na een route met veel zijpaadjes en wat oponthoud. Gekozen is voor de alleszeggende titel: ‘Olde Veste, 65 jaar in beeld, 1954-2019’. Het telt 180 pagina’s binnenwerk, op liggend A4-formaat, op prachtig glanzend papier met harde, gebonden, full-colour omslag. Er zijn voor dit boek ruim 650 foto’s geselecteerd, allemaal zoveel mogelijk voorzien van de namen van degenen die erop staan, gelardeerd met enkele korte verhalen en weergegeven op de tijdlijn van 1954 tot en met 2019. Het boek geeft een uniek fotografisch overzicht van de ‘bejaarde’ maar tegelijkertijd o zo jonge Steenwijker voetbalclub. Verreweg de meeste foto’s zijn nog nooit in druk verschenen!

  Al zeggen we het zelf: het is een buitengewoon fraai boekwerk geworden, dat wordt gedrukt bij onze huisdrukker BijzonderDruk uit Steenwijk. Een must voor iedereen die Olde Veste én de historie van de stad Steenwijk een warm hart toedraagt.

 • Om dit prachtige boek te ontvangen kan je je inschrijven. Een proefexemplaar ligt ter inzage in de bestuurskamer op de club. Vermeld op de intekenlijst je gegevens en hoeveel exemplaren je wilt hebben. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben wordt het boek zo spoedig mogelijk gedrukt, dus schrijf snel in!

  Je kunt je ook voor het boek inschrijven door een mail te sturen naar: jubileumboek@oldeveste.com 

  Boek kost in de voorinschrijving: leden EUR 12,50 en niet-leden EUR 17,50