• Friso Bakker nieuwe assistent-trainer Olde Veste

  Friso Bakker (35) wordt volgend seizoen de nieuwe assistent-trainer bij Olde Veste. De oud-speler en jeugdtrainer van Olde Veste is nu voor het vierde seizoen hoofdtrainer van zaterdag tweede klasser Wolvega. Daarvoor was Bakker trainer van Dwingeloo en Udiros.

   (Lees onder de foto verder)

   

  Friso is in het dagelijks leven buurtsportcoach bij de Stichting Carrefour in de gemeente Noordoostpolder. Hij was jarenlang speler van het eerste elftal van Olde Veste en trainde in die periode diverse Olde Veste-jeugdteams.
  Bakker: “Ik heb kort geleden bij FC Wolvega aangekondigd te stoppen als trainer. Ik wilde aanvankelijk een jaartje niets te doen, maar toen Olde Veste zich meldde begon het toch te kriebelen. Naast Wolvega is Olde Veste toch mijn club. Ik heb daar met veel plezier gespeeld en de jeugd getraind. Ik ken de club goed. Mijn belangrijkste doel voor het volgend seizoen is om hoofdtrainer Steven Wuestenenk zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van het team en zo mijn bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambitie van Olde Veste. Olde Veste is voor mij een prima omgeving is waar ik de nodige stappen kan maken als trainer. Ik heb er heel veel zin in”.

  Wij wensen Friso heel veel succes bij Olde Veste.

  Bestuur en Technische Commissie Olde Veste