• Geslaagde cursus verenigingsscheidsrechter

  Op woensdag 10 april is de cursus verenigingsscheidsrechter veldvoetbal (4 avonden) bij v.v. d'Olde Veste ’54 afgesloten. Deze cursus kwam tot stand door de Sportservices Zwolle in combinatie met de Gemeente Steenwijkerland en de KNVB.

  De gemeente Steenwijkerland heeft vanuit het Sportakkoord het mogelijk gemaakt dat leden van sportverenigingen gratis kunnen deelnemen aan diverse georganiseerde opleidingen.

  De scheidsrechters cursus stond onder leiding van docent KNVB Lennart Fledderus. In 4 avonden en praktijkervaring opdoen met het onder toezicht fluiten van jeugdwedstrijden zijn 5 deelnemers geslaagd. Drie personen van v.v. d'Olde Veste ’54, 1 van VV Zandpol en 1 van Vidosa. Alle deelnemers mochten het diploma ontvangen.

  Docent Lennart Flederus kreeg uit handen van Johan Dolstra een attentie aangeboden namens het bestuur van Olde Veste ’54. Ook was er een attentie voor de OV-cursisten Eduard Drent, Dennis Smit en Jeroen Weijdema.

  Op de cursus avonden heeft de SMO Meppel blijk gegeven van haar aanwezigheid.

  Dank aan de kantine/Rianne Strijker voor het verzorgen van de avonden en het drankje en garnituur na afloop en fotograaf Melita Schelhaas.