• Dit weekeinde heeft onze vereniging het trieste bericht ontvangen van het overlijden van Sjaak Klaver.
  Veel mensen kenden Sjaak misschien zonder het zelf te weten, want hij was het vrolijke gezicht dat op zaterdagmorgen van achter de bar de mensen van koffie voorzag. Niet alleen die koffie maar het vriendelijke praatje was typerend voor Sjaak.
  Sinds zijn lidmaatschap in 2008, waar hij langere tijd deel uit maakte van de veteranengroep op de donderdagavond, ontwikkelde hij zich tot een clubman in hart en nieren. Een mens met een gefundeerde mening. Niet alleen supporter van het eerste elftal maar indien nodig nadrukkelijk aanwezig en een graag geziene gast op vergaderingen. Sjaak was niet de man die overal blind commentaar op had, maar als er wat gezegd werd sneed dat hout. Vooral op het gebied van de penningen en cijfertjes was Sjaak terzake deskundig. Van een plaats in de kascommissie keek dan ook niemand raar op.
  Met het overlijden van de 64-jarige Sjaak Klaver verliest Olde Veste een gewaardeerd vrijwilliger en een prettig medemens.

   
  Er is gelegenheid tot condoleren op woensdag 24 maart van 18:30 uur tot 20:00 uur in het Afscheidshuys, Koningstraat 1 te Steenwijk.
   
  Gewaardeerd vrijwilliger Sjaak Klaver overleden