• Het grootste “oliebollen spektakel van Steenwijk''

  Het jaarlijkse oliebollen spektakel van Steenwijk zal weer plaats gaan vinden op zaterdag 24 November 2018. Nu al weer voor de 4e keer. Vorig jaar was net als alle voorgaande jaren een groot succes. 

  Ook dit jaar zullen de teams B2 en A5 van voetbalvereniging VV d’ Olde ’54 veste aan een voetbaltoernooi in het buitenland gaan deelnemen. Om dat mogelijk te maken zullen de jongens van beide teams de handjes uit de mouwen moeten steken. Daarom, net als voorgaande jaren, in belangeloze samenwerking met bakkerij Strampel en Albert Heijn Van Etten het oliebollenspektakel Steenwijk.

  De oliebollen zullen vers gebakken worden door bakkerij Strampel uit Steenwijk.

  De oliebollen worden huis aan huis verkocht door de jongens van B2 en A5. Verder zullen de oliebollen verkocht worden bij Albert Heijn Van Etten op het Schar, bij de bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28 en op het sportpark van VV d’ Olde ’54 veste aan de paralelweg 11 in Steenwijk.

  Ook dit jaar zitten er een paar blauwe oliebollen tussen. Heeft u een blauwe oliebol? Tegen inlevering van deze blauwe bol krijgt u bij bakkerij strampel een maand gratis brood twv  €100,-

  Bij de verkoopkramen zijn de oliebollen ook per stuk te koop.

  U steunt de jongens toch ook?"