• Jan Veenman nieuwe verzorger Olde Veste

  Met ingang van komend seizoen zal Jan Veenman de nieuwe verzorger van Olde Veste zijn. Hij neemt hiermee de taken over van Myrthe Kist, die op haar beurt de naar vv Berkum vertrokken Arend Zoer verving. 

   

  Veenman is woonachtig vlak buiten Meppel in gemeente de Wolden. Vader van twee dochters en een zoon en is na 46 jaar bij de politie gewerkt inmiddels gepensioneerd. Muziek en sport noemt Veenman als zijn grote hobby’s, zowel luisteren als spelen. Als muzikant wordt onder andere de contrabas en basgitaar bespeeld, zowel in kleine ensembles tot grote orkesten. 

  Als sporter verscheidene sporten beoefend. Voetbal, judo, jiu jitsu, wielrennen, atletiek en skiën. Als skileraar is Jan al 38 jaar actief in Oostenrijk. 

  Als sportverzorger heeft Veenman 4 jaar bij het eerste elftal van FC Meppel gezeten en heeft verschillende jeugdelftallen van Alcides gedaan. Ook individuele sporters als wielrenners en tennissers kunnen bij hem terecht. Na zijn opleiding NGS sport- en ontspanningsmasseur werd de opleiding sportzorgmasseur en verscheidene opleidingen artrogeen mobiliseren gevolgd.

  Een druk baasje, maar bovenal een zeer enthousiaste en bevlogen man die we van harte welkom heten binnen onze vereniging.