• Jeugdtoernooien

  Voor het seizoen 2018-2019 gaan we uiteraard weer opzoek naar toernooien voor onze jeugdteams. Op basis van de evaluaties van eerder bezochte toernooien, weten we welke toernooien de moeite waard zijn om weer te bezoeken.

   

 • Op welk toernooi speel je?

  De toernooien die vastgelegd zijn kan je lezen op de toernooi kalender. Bekijk deze pagina regelmatig want als er een toernooi is bevestigd wordt dit verwerkt in het Toernooioverzicht 2017-2018 Uiteraard ontvangt de leider een e-mailberichtje vanuit de toernooicommissie van elk bevestigde deelname.

 • Welke toernooien zijn er?

  In het jaaroverzicht worden alle toernooien getoond die geselecteerd zijn door de toernooicommissie op basis van de toernooiuitnodigigen die wij als d´Olde Veste ‘54 ontvangen hebben.  Heb je als team interesse in een toernooi, laat het de toernooicommissie weten via een e-mailbericht. Dan proberen we het team in te schrijven als deelnemer.

  Heb je vragen, stel ze gerust.

  Toernooicommissie d´Olde Veste ´54

  toernooicommissie@oldeveste.com

 • Manier van werken

  Sinds het seizoen 2017-2018 is de procedure, zoals hieronder beschreven:

  1. d’olde Veste ’54 ontvangt een uitnodiging voor deelname aan een toernooi.
  2. De uitnodiging wordt beoordeeld en geplaatst op de toernooikalender.
  3. De leiders worden regelmatig gewezen op de uitnodigingen en kunnen dan zelf hun toernooi(en) uitzoeken en doorgeven aan de Toernooicommissie.
  4. De Toernooicommissie schrijft het team in en vraagt om een bevestiging van deelname.
  5. Bij een definitieve bevestiging van deelname van de organiserende vereniging wordt de leider op de hoogte gebracht, het toernooi wordt opgenomen in de toernooikalender.
  6. Aan de organiserende vereniging wordt gevraagd om informatie m.b.t. het toernooi te sturen naar de Toernooicommissie. De ontvangen toernooi informatie wordt doorgestuurd naar de leider/trainer van het Olde Veste team.
  7. NOOT: De meeste toernooi informatie (speelschema) wordt vaak pas één of twee weken voor aanvang van het toernooi naar de Toernooicommissie gestuurd. Dit i.v.m. met mogelijke wijzigingen in het speelschema.
 • Toernooien die inschrijfgeld vragen

  d’Olde Veste ‘54 vergoedt in principe geen kosten van toernooien. De reden hiervan is dat  d’Olde Veste ‘54 zelf ook geen vergoeding rekent voor zijn toernooien en als we het bij de één team toestaan dan scheppen we een precedent voor andere teams en dan lopen de kosten aardig op.

 • Jeugdtoernooien (inschrijven=deelnemen)

  D’Olde Veste ‘54 heeft voor zijn jeugdteams een aantal toernooien vastgelegd. Indien een elftal verhinderd is, laat dit dan tijdig weten. Het niet verschijnen op een ingeschreven toernooi zal ter beoordeling worden voorgelegd aan de Jeugdcommissie.

 • Zelf een toernooi regelen en aanmelden

  Dat kan ook. Er zijn genoeg leiders/trainers die zeer goede contacten hebben met andere verenigingen en binnen 'no time' een toernooi geregeld hebben. Prima......, direct doen. Maar wel svp van te voren de toernooikalender controleren of het team géén andere verplichtingen heeft.  Zo niet dan doorgeven aan de Toernooicommissie, puur voor de administratie en het actueel houden van de toernooikalender.

 • Team van d’Olde Veste ‘54 uitnodigen?

  Wilt u een olde Veste team uitnodigen voor een toernooi, svp een email met de uitnodiging naar de Toernooicommisie. De uitnodiging wordt doorgespeeld en besproken en u ontvangt zsm antwoord.

 • Annuleren/Afzeggen

  Het organiseren van een toernooi kost veel inspanningen, tijd en geld. Ver van tevoren worden de deelnemende ploegen uitgenodigd. Afzeggen is uit den boze! Aanmelden voor een toernooi betekent deelnemen!

 • Team niet compleet, wat nu?


  Het kan gebeuren dat jouw team voor een toernooi niet compleet is.

  De volgende stappen worden dan gezet door de teamleider:

  • De teamleider stelt de Toernooicommissie op de hoogte.
  • De teamleider vraagt spelers uit een ander team, nadat de teamleider van dat andere team is geïnformeerd.
  • De teamleider zoekt eventueel een ander team, dat aan het toernooi wil deelnemen.
  • De teamleider informeert de Toernooicommissie over het resultaat.

  Het niet verschijnen op een ingeschreven toernooi zal ter beoordeling worden voorgelegd aan de Jeugdcommissie. Immers, het zonder berichtgeving/duidelijke reden wegblijven door spelers op toernooidagen, of het door ouders niet maken van goede afspraken over het vervoer naar uit-toernooien, kan tot repercussies leiden in het nieuwe seizoen.