• Joshua Huisman legt taken als HJO onderbouw neer

  Tot onze spijt heeft Joshua Huisman besloten om zijn taken als Hoofd Jeugd Opleiding voor de onderbouw neer te leggen.  Aangezien Joshua wél actief blijft als trainer/coach van ons JO10-1 team, gaat hij niet volledig verloren voor onze jeugdopleiding.

  Joshua was sinds medio 2020 actief in zijn rol als HJO en heeft sinds die tijd een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van zowel diverse spelers en speelsters als ook de verdere ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Zijn inzet en enthousiasme zal dan ook zeker gemist worden. 

  Hoewel het neerleggen van zijn HJO-taken per direct effectief is, zal Joshua – om de continuïteit te waarborgen - achter de schermen nog een aantal zaken afronden dan wel bij zich houden. Dat geeft ons als jeugdcommissie een beetje tijd om na te denken hoe we het vertrek van Joshua kunnen en willen opvangen. Zodra wij hier meer duidelijkheid over kunnen geven, zullen we dit uiteraard communiceren met de direct betrokkenen in de onderbouw.

  Op deze plaats, namens zowel het hoofdbestuur als de jeugdcommissie nog een “DANKJEWEL” aan Joshua!

  Met vriendelijke groet, fijne feestdagen en blijf gezond,

  René.

  PS. - Hoewel deze situatie op de korte termijn uiteraard ongemakkelijk is, biedt het ook weer kansen aan andere enthousiastelingen bij wie het jeugdvoetbal na aan het hart ligt.

  Dus mochten er geïnteresseerden zijn voor deze functie of voor één van de andere beschikbare functies binnen de jeugdafdeling (https://www.oldeveste.com/vacatures), neem dan gerust contact op met René Jongbloed voor een oriënterend gesprek (rene.jongbloed@build2grow.eu / +49-176 666 10 621).