• Jubileumboek - Nog enkele exemplaren beschikbaar

    Eén van onze hoofdsponsoren, Bijzonderdruk, verhuist eind dit jaar naar een nieuw pand aan de Eesveenseweg. Ter hoogte van de Tango-benzinepomp zal een prachtig bedrijfspand verrijzen, waarin de drukkerij haar dienstverlening nog beter kan afstemmen op de toekomst. Tijdens de voorbereidingen voor deze verhuizing vond men nog enkele dozen van het Olde Veste Jubileumboek.

    Dit biedt belangstellenden die nog geen exemplaar hebben, de kans om dit unieke jubileumboek alsnog te kopen. Het boek is verkrijgbaar in de kantine voor slechts 10 euro (oude prijs 17,50 euro).

    Het boek telt 180 pagina’s binnenwerk, op liggend A4-formaat, op prachtig glanzend papier met harde, gebonden, full-colour omslag. Er zijn voor dit boek ruim 650 foto’s geselecteerd, allemaal zoveel mogelijk voorzien van de namen van degenen die erop staan, gelardeerd met enkele korte verhalen en weergegeven op de tijdlijn van 1954 tot en met 2019. Het boek geeft een uniek fotografisch overzicht van de 'bejaarde' maar tegelijkertijd o zo jonge Steenwijker voetbalclub. Verreweg de meeste foto’s zijn nog nooit in druk verschenen! Een aantal pagina's zijn hier te bekijken.

    Let op: op=op. Zodra alle boeken verkocht zijn, zullen er geen nieuwe gedrukt worden. Dit is dus de laatste gelegenheid om dit collector's item in huis te halen.