• Kelvin Bonhof (31) wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van Olde Veste JO19-1. Hij volgt daarmee Guido Wind op die na vier succesvolle seizoenen naar Flevo Boys vertrekt. Guido gaat in het kader van de opleiding UEFA A stagelopen bij Flevo Boys 1 en wordt tevens trainer van Flevo Boys 2.

  Kelvin Bonhof heeft jarenlange ervaring als jeugdtrainer bij de vv Heino (JO19-1 en JO17-1). In het seizoen 16-17 was hij tevens assistent-trainer bij Heino 1. Op dit moment traint Kelvin ook het eerste team van SV Haarle dat uitkomt in de 4e klasse Oost. Kelvin is het dagelijks leven leerkracht in het basisonderwijs aan de Mare in Wijhe.

  Stefan Moes is ook volgend seizoen trainer van de JO17-1. Karel Haverkamp, al jarenlang jeugdtrainer bij Olde Veste, wordt de nieuwe trainer van JO15-1 en vervangt daarmee de naar DESZ vertrekkende Nick van der Haar.

  Patrick de Vente is evenals dit seizoen ook volgend jaar trainer van JO13-1. De overige trainers worden in de komende maanden bekend gemaakt. De jeugdopleiding van Olde Veste wordt in het nieuwe seizoen geleid door Dennis Donker en Joshua Huisman, beiden in de rol van Hoofd Jeugdopleiding. Dennis neemt de bovenbouw voor zijn rekening en Joshua de onderbouw. Daarmee is een groot aantal belangrijke posities voor het komend seizoen ingevuld.

   

  Wij iedereen veel succes.

   

  Bestuursgroep Technische Zaken