• KLEDINGPLAN 2022/2025

  Sinds vele jaren kent onze vereniging een kledingplan bestaande uit een kledinglijn (wedstrijdtenue voor alle teams) en kledingpakketten voor prestatiegerichte teams. Hiervoor heeft de vereniging een contract met Deventrade uit Deventer en Visscher Sport en sinds de invoering hebben we voor het merk Hummel gekozen. Vanuit de kledinglijn worden ook alle trainers voorzien van een kledingpakket en de begeleiding van een jas, tevens zijn hierin de reserve tenue opgenomen en om dit te kunnen financieren betalen de spelende leden een bedrag van 3,00 Euro per maand. Vanuit de kledingpakketten wordt kleding vertrekt aan de prestatiegerichte teams en om dit te kunnen financieren betalen zij een jaar bedrag van 75,00 Euro voor senioren, 50,00 Euro voor junioren en 25,00 Euro voor pupillen. Daarnaast heeft de vereniging een goedlopende kledingshop die door een aantal dames wordt gerund. 

  Medio oktober is de vereniging geïnformeerd dat Visscher Sport haar deuren gaat sluiten en daarom is besloten om een onderzoek te doen naar mogelijke nieuwe partners en een mogelijk ander kleding merk. Het is dan ook de bedoeling dat wij met ingang van het volgende seizoen overgaan volgens een nieuw contract. Op basis van de verschillende gesprekken dan wel mailverkeer met potentiële leveranciers en kledingmerken, waarbij er grote verschillen zijn geconstateerd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat Voetbalshop.nl de rol van Visscher Sport gaat overnemen en dat wij overgaan naar een ander kledingmerk. Deze wijzigingen gaan met ingang van het volgende seizoen in.

  We gaan ons wedstrijdshirt zonder meerkosten zelf ontwerpen, dit betekent ook dat we de kleding stof, de pasvorm, “uitstraling”, etc. zelf gaan bepalen. Hierbij is de inbreng vanuit alle gelederen (jong/oud, man/vrouw) van essentieel belang en daarom doen wij een beroep op eenieder om zich aan te melden voor deze tijdelijke werkgroep. Deze werkgroep zal bepalen hoe het wedstrijdstrijd er de komende jaren uit zal zien en zal dit voor een formele besluitvorming voorleggen aan het hoofdbestuur. Tevens zal deze werkgroep zich buigen over het overig assortiment voor de nieuwe online kledingshop, het reservetenue en de jassen voor de begeleiding. Belangstellenden kunnen zich voor 17-12-2021 aanmelden bij Martijn Strijker via e-mail (MStrijker@oldeveste.com) of  mobiel (06 20 49 59 70). Let wel, vol=vol.

  Daarnaast zal een andere tijdelijke werkgroep zich richten op de kledingpakketten voor de prestatiegerichte teams, hiervoor wordt de bestuursgroep Technische Zaken separaat benaderd.

  De werkzaamheden van beide werkgroepen moeten medio januari 2022 zijn afgerond, zodat de uitkomsten tijdens de Algemene Ledenvergadering kunnen worden gepresenteerd om daarna verder invulling te geven aan het nieuwe contract.

   

  Martijn en Albert Strijker