• Krommenhoek en Nugter vertrekken aan het eind van het seizoen bij Olde Veste

    De trainers Dick Krommenhoek en Rob Nugter vertrekken aan het eind van het seizoen bij v.v. d’Olde Veste ’54. Beide trainers zijn op dit moment bezig aan hun derde seizoen als trainer van de vereniging.

    De voetbalvereniging d’Olde Veste’54 en haar huidige hoofdtrainer Dick Krommenhoek en assistent-trainer Rob Nugter hebben besloten de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen.

    Bestuurslid technische zaken Dirk Gerrits: “We hebben na een aantal goede gesprekken besloten dat de samenwerking na dit seizoen stopt. Zowel de trainers als de technische commissie denken dat het goed is dat er volgend seizoen een nieuwe trainer voor de groep staat. We zijn overigens heel tevreden over het werk van beide trainers. Zij hebben er per slot van rekening voor gezorgd dat we vorig seizoen kampioen zijn geworden en nu in de 4e divisie spelen. Dit is een hoogtepunt in de geschiedenis van Olde Veste. Dit jaar zijn we wat moeilijk gestart, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we ons dit seizoen kunnen handhaven. We worden gelukkig niet weggespeeld en dat biedt nog voldoende perspectief.

    We hebben met beide trainers een hele goede werkrelatie opgebouwd: ambitieus met daarbij de wil om te presteren, plezierig en constructief. Op deze manier gaan we ook de rest van het seizoen afronden.  Ik heb daar alle vertrouwen in”.