• Lief en Leed

    Al vele jaren heeft v.v. d’Olde Veste ’54 de mogelijkheid om mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug te geven. We noemen dat het “Lief en Leed” potje.

    Dit potje is bedoeld voor geblesseerden maar ook voor gebeurtenissen van ouders en/of andere vrijwilligers. Het is daarmee breder dan alleen de spelers van Olde Veste teams. Vind jij dat iemand wel wat steun verdiend namens de vereniging? Neem dan contact op met Jacques Wagtenveld die het potje beheerd.

    Om richting te geven aan wat past is er het reglement Lief en Leed.

    Je kan een beroep doen op het “Lief en Leed” potje door een mail te sturen naar liefenleed@oldeveste.com of door te bellen met Jacques Wagtenveld 06 – 18 81 30 52.

    Jaren geleden heeft de club Jan en Jantsje Mulder bereid gevonden om het Lief en Leed potje te beheren. Dit potje is  als steunbetuiging bedoeld voor geblesseerden, maar ook  voor minder leuke gebeurtenissen van ouders en/of andere  vrijwilligers. Het is dus  breder dan alleen de spelers van  OV teams. Ze zijn te bereiken onder liefenleed@oldeveste.com. Dus mail je wensen en dan zal erop gereageerd worden. Reglement Lief en leed beleid.