• Magic mini's

  WELKOM op de pagina van de MAGIC-MINI's.

  Hallo allemaal,........... kinderen, ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes,

  Tot nader bericht zal er helaas nog geen trainen zijn voor de mini's. Er mogen geen ouders op het complex komen waardoor het nog niet mogelijk is om de training te hervatten. Daarnaast zijn er verder geen activiteiten op zaterdag en dus zal de club gesloten blijven op deze dag.

  Ik hoop dat er dit seizoen nog een aantal keer getraind kan worden en anders in ieder geval een afsluitende training kan plaatsvinden. Mocht je zoon/dochter 6 worden en een diploma krijgen einde van dit seizoen zou je me dit dan willen laten weten? 

  Elke zaterdagmorgen van 09.00-10.00 uur is er voor de kinderen van plusminus 4 - 6 jaar een training om de eerste beginselen van het voetbal mee te maken. Het is geheel vrijblijvend en iedereen is welkom. Wel wordt er van de ouders, opa's en oma's of andere begeleiders verwacht tijdens de training aanwezig te blijven. 

  Het zou handig zijn om elke zaterdagochtend rond 08.00 uur even op deze site te kijken. Er kan altijd wat zijn waardoor een training niet doorgaat, of dat er iets speciaals gedaan wordt. In principe ben ik er altijd. Ook hoeft er niet afgebeld te worden.

  Twee keer per jaar is er een diploma uitreiking voor de mini's die 6 jaar worden. Dit gebeurd voor de winterstop en aan het einde van het seizoen.

  Dus, kom eens langs.

  Met de hartelijke groeten,

  Jessica Schuttelaar 06-23560617