• Magic mini's

  WELKOM op de pagina van de MAGIC-MINI's.

  Hallo allemaal,........... kinderen, ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes,

  Vanaf zaterdag 30 november zullen de mini's in de zaal trainen. Dit is de zaal bij school de Eekeringe (oostwijkstraat 8).

  In de Kerstvakantie hebben de mini's een korte winterstop. de zaterdagen 21 & 28 december en 4 januari zal er geen trainen zijn. 11 januari starten we dan weer in de zaal.

  Woensdag 27 november zijn alle mini's welkom op het Sinterklaasfeest bij Olde Veste, dit begint vanaf 17:00 in de kantine!

  Alle mini's die 6 jaar (of ouder) zijn moeten door. Zij kunnen zich, als ze door willen met voetballen, via de website inschrijven en zullen dan in een team geplaatst worden. Ze mogen helaas niet meer bij de mini's blijven voetballen. Wel ontvangen zij een diploma bij hun laatste keer (dit zal dus 14 december zijn). Ouders van wie hun kind 6 is kunnen dit bij mij telefonisch doorgeven (06 23 56 06 17) zodat ze een diploma krijgen!

  Elke zaterdagmorgen van 09.00-10.00 uur is er voor de kinderen van plusminus 4 - 6 jaar een training om de eerste beginselen van het voetbal mee te maken. Het is geheel vrijblijvend en iedereen is welkom. Wel wordt er van de ouders, opa's en oma's of andere begeleiders verwacht tijdens de training aanwezig te blijven. 

  Het zou handig zijn om elke zaterdagochtend rond 08.00 uur even op deze site te kijken. Er kan altijd wat zijn waardoor een training niet doorgaat, of dat er iets speciaals gedaan wordt. In principe ben ik er altijd. Ook hoeft er niet afgebeld te worden.

  Twee keer per jaar is er een diploma uitreiking voor de mini's die 6 jaar worden. Dit gebeurd voor de winterstop en aan het einde van het seizoen.

  Dus, kom eens langs.

  Met de hartelijke groeten,

  Jessica Schuttelaar 06-23560617