• Minutenspel

  Wij nodigen je van harte uit om mee te spelen met het minutenspel en daarmee de eerste selectie te steunen en de thuiswedstrijden van OV 1 nog spannender te maken.

  Inschrijven kan vanaf heden door een bericht te sturen met daarin je naam en telefoonnummer naar Maikel Toeter (06-29291124) of Tom Holleboom (06-13 37 46 71), mailen naar maikeltoeter98@gmail.com of holleboomtom@hotmail.com of door hen (of iemand van OV 1) aan te spreken in de kantine!

  Hoe werkt het?
  Als je meedoet, betaal je eenmalig €25,- per minuut. Je mag je voor meerdere minuten inschrijven en je inschrijving geldt voor het gehele seizoen. Via loting wordt bepaald wie welke minuut krijgt, zodat iedereen gelijke kansen heeft om een mooie minuut te bemachtigen (loting vindt plaats op de donderdag alvorens de derde thuiswedstrijd). Wanneer OV 1 scoort in jouw minuut (of in één van jouw minuten, als je met meerdere minuten meespeelt), maak je kans op de (twee)wekelijkse pot van €100,-.

  Vaststellen minuut
  Na de wedstrijd worden door de scheidsrechter vastgestelde minuten gehanteerd om te bepalen in welke minuut/minuten de doelpunten van OV 1 gescoord zijn, hierover valt niet te corresponderen; scheidsrechter bepaalt! Direct na de wedstrijd worden de minuten van de doelpunten bekend gemaakt, de eigenaren van minuten weten zodoende direct of ze gewonnen hebben.

  Prijs
  Bij iedere thuiswedstrijd wordt €100,- verdeeld onder de eigenaren van de minuten waarin OV 1 heeft gescoord. Iedere wedstrijd is zodoende maximaal €100,- te winnen, wanneer OV 1 meermaals scoort, wordt deze prijs van €100,- verdeeld onder alle eigenaren van een minuut waarin een doelpunt viel. Wanneer OV 1 niet scoort, wordt de prijs de volgende thuiswedstrijd verdubbeld.

  Betaling

  De betaling kan plaatsvinden vanaf heden tot aan de start van de derde thuiswedstrijd (CSV Apeldoorn 24 september). Je kunt je betaling contact voldoen of per internetbankieren (Maikel of Tom stuurt een betaalverzoek).

  Let erop dat je de betaling tijdig doet, dus voor de start van de derde competitiewedstrijd van het seizoen. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt je reservering en worden de minuten vrij verkocht. Voor vragen of reserveringen van minuten kunnen jullie Maikel of Tom benaderen via de contactgegevens aan het begin van dit bericht.