• Minutenspel OV1

  Wij nodigen je van harte uit om mee te spelen met het minutenspel en daarmee de eerste selectie te steunen en de competitiethuiswedstrijden van OV-1 nóg spannender te maken. Inschrijven kan vanaf heden door een bericht te sturen met daarin je naam en telefoonnummer naar Martijn Strijker (06-20495970), mailen naar Martijn.Strijker@pwc.com of door hem (of iemand van OV1) aan te spreken in de kantine!

  Hoe werkt het?
  Als je meedoet, betaal je eenmalig €25,- per minuut. Je mag je in meerdere minuten meedoen en je inschrijving geldt voor het gehele seizoen. LET OP: Via LOTING wordt bepaald wie welke minuut krijgt, zodat iedereen gelijke kansen heeft om een mooie minuut te bemachtigen. JE KUNT DUS NIET EIGEN MINUUT KIEZEN, DIT WORDT MIDDELS LOTING GEDAAN, LIVE OP FACEBOOK 17 SEPTEMBER, AANKONDIGING VOLGT.

  Wanneer OV-1 scoort in jouw minuut (of in één van jouw minuten, als je met meerdere minuten meespeelt), maak je kans op de (twee)wekelijkse pot van €100,-.

  Vaststellen minuut
  Na de wedstrijd worden de door de scheidsrechter vastgestelde minuten gehanteerd om te bepalen in welke minuut/minuten de doelpunten van OV1 gescoord zijn, hierover valt niet te corresponderen; scheidsrechter bepaalt!

  Direct na de wedstrijd worden de minuten van de doelpunten bekend gemaakt, de eigenaren van minuten weten zodoende direct of ze gewonnen hebben. 

  Prijs
  Bij iedere competitiethuiswedstrijd wordt € 100,- verdeeld onder de eigenaren van de minuten waarin OV1 heeft gescoord. Iedere wedstrijd is zodoende maximaal € 100,- te winnen, wanneer OV1 meermaals scoort, wordt deze prijs van € 100,- verdeeld onder alle eigenaren van een minuut waarin een doelpunt viel. Wanneer OV1 niet scoort, wordt de prijs de volgende thuiswedstrijd verdubbeld.

  Betaling inschrijving
  De betaling kan plaatsvinden vanaf heden tot aan de start van de eerste wedstrijd van het seizoen. Je kunt je betaling voldoen per internetbankieren (Martijn stuurt betaalverzoek). 

  Let erop dat je de betaling tijdig doet, dus voor de start van de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Bij aanvang van deze wedstrijd vervalt je reservering en worden de minuten vrij verkocht. Voor vragen of reserveringen van minuten kunnen jullie Martijn benaderen via de contactgegevens aan het begin van dit bericht.

  Uitbetaling prijswinnaars
  De prijswinnaars ontvangen na de wedsrijd een berichtje op hun 06. Vervolgens wordt het prijzengeld overgemaakt per internetbankieren.