• Nick van der Haar nieuwe trainer JO15-1 Olde Veste

  Nick van der Haar wordt de nieuwe trainer van JO15-1 en daarmee de opvolger van Stefan Moes die volgend seizoen JO17-1 gaat trainen. Nick is 28-jaar, inwoner van Zwartsluis en in het dagelijkse leven calculator bij Beelen Sloopwerken. Nick is momenteel trainer van DESZ JO19-1 in Zwartsluis. Van der Haar: "Ik ben al een hele tijd jeugdtrainer bij DESZ en na het behalen van mijn TC III diploma voelde dat ik klaar ben voor een nieuwe stap. Ik ben blij dat v.v. d' Olde Veste '54 mij deze kans geeft"

  JO17-1

  Stefan Moes wordt de opvolger van Willem Jan Talsma (naar het 2e elftal) bij de JO17-1.  Stefan heeft vorig jaar zijn TC III behaald, is een echte clubjongen en is al vele jaren jeugdtrainer bij Olde Veste.  

  Stefan Moes: "Ik ben erg tevreden bij Olde Veste en met de stap die ik deze zomer mag gaan maken. Ook volgend jaar is er weer een talentvolle lichting in de JO17-1 die ik graag verder wil ontwikkelen! Maar eerst het seizoen goed afsluiten met de JO15-1 in de 2e divisie". 

  Daarnaast is de Bestuursgroep Technische Zaken erin geslaagd de beide Hoofden Jeugdopleiding nog een jaar te binden. Guido Wind is ook volgend jaar verantwoordelijk voor de bovenbouw en Dennis Donker neemt volgend seizoen weer de onderbouw voor zijn rekening. 

  Wij wensen allen heel veel succes in het lopende en in het komend seizoen.

  Bestuursgroep Technische Zaken Olde Veste.