• Nieuwe spelers Olde Veste

  De selectie van Olde Veste ondergaat in vergelijking met het afgelopen seizoen een aantal veranderingen. Vorige week werd met een prachtige “uitzwaaiwedstrijd” afscheid genomen van Erwin van Luik. Hij stopt na meer dan 500 wedstrijden voor het 1e elftal te hebben gespeeld. Ook Bas Holleboom stopt bij het 1e elftal. Bas heeft besloten in een lager team te gaan spelen. De laatste mutatie is het vertrek van reservekeeper Justin Ronde. 

  Een aantal nieuwe spelers wordt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen toegevoegd aan de 1e selectie. Al eerder werd de komst van aanvaller Tom Kisjes (DESZ Zwartsluis) bekend gemaakt. Daarnaast keert een oude bekende terug. Na een aantal jaren bij FC Meppel te hebben gespeeld, komt Brian van der Zweerde onze selectie weer versterken. Leon Knol wordt als keeper aan de selectie toegevoegd. Leon is afkomstig van Olyphia en speelde eerder voor MSC. Een ander nieuw gezicht is de 18-jarige middenvelder Niels ten Veen. Niels vertrok 8 jaar geleden vanuit de jeugdopleiding van Olde Veste naar SC Cambuur. Bij Cambuur doorliep hij de gehele jeugdopleiding. Helaas zat er (nog) geen profcontract voor hem in. Daarop heeft Niels besloten om weer voor zijn oude club te gaan voetballen.

  Ook de 19-jarige aanvaller Noël Bacuna komt het volgend seizoen uit voor Olde Veste. Noël is afkomstig van Achilles 1894 uit Assen en wordt naast speler ook jeugdtrainer.

  Naast deze nieuwe spelers worden ook verdediger Leon Hertongh en middenvelder Jetze Suiker vanuit de 2e selectie toegevoegd aan de 1e selectie. Al met al een prima selectie waarmee we vol vertrouwen de toekomst in de hoofdklasse tegemoet kunnen zien. 

  Van links naar rechts: Brian van der Zweerde,  Niels ten Veen, Noël Bacuna, Leon Knol en Tom Kisjes.

  Leon Hertongh                                                              Jetze Suiker