• Olde Veste - Be Quick Dokkum

  Afgelopen zaterdag werd er met 4-0 thuis gewonnen van Be Quick, de wedstrijd was belangrijk om dat beide ploegen strijden om aansluiting te houden met de middenmoot. Be Quick begon iets scherper en kreeg een aantal kansjes in de beginfase. Door oplettendheid van Luuk Dorland kon Olde Veste de beginfase zonder tegendoelpunt doorstaan. 
  Toch was het Olde Veste dat de grootste kans kreeg, de scheids constateerde een overtreding in de 16 meter en Kuiper mocht aanleggen voor de 1-0, helaas schoot hij de bal op het aluminium. Dezelfde Kuiper maakt het zelf goed door de 1-0 binnen te schuiven na een snelle aanval over links, voor de toeschouwers en spelers was het een prima ruststand en kon iedereen lekker warm naar binnen voor een bak koffie of thee.

  Na de onderbreking viel gelijk de 2-0, Kuiper sneed een voorzet scherp aan en Patrick de Vente kopte de bal langs de keeper, menig toeschouwer had het doelpunt niet gezien. 
  De 3-0 viel omdat de keeper van Be Quick niet snel genoeg handelde en Kuurman kon de bal afpakken. Hij had enkel nog wat verdedigers voor zich maar was niet zelfzuchtig en zag Kuiper naast zich staan om hem simpel binnen te schuiven. 

  Het werd kouder en kouder en beide elftallen vonden het wel prima, winterstop stond voor de deur. Kloeten zorgde nog voor de 4-0 en zodoende heeft Olde Veste zich van haar goede kant laten zien door met winst af te sluiten. De mannen van Vis en Lanjouw gaan genieten van een korte trainingskamp in Malaga. 

  De selectie wenst iedereen een fijne kerst toe en een sportief en gezond 2019!