• Afgelopen vrijdagavond heeft onze 55+ groep genoten van het jaarlijkse etentje. In Restaurant De Opschepper in Steenwijk genoten onze vrijwilligers van een heerlijke maaltijd. Het sfeervolle restaurant aan de Molenstraat in Steenwijk had een uitgebreid buffet klaargezet voor onze 'oudjes'.

    De 55+ groep is een groep enthousiaste vrijwilligers die elke week op dinsdagochtend bij elkaar komen om werkzaamheden uit te voeren op het Olde Veste complex. De werkzaamheden variëren van lijnen kalken, kleedkamers schoonmaken, prullenbakken legen tot het onderhouden van de kunstgrasvelden. De groep bestaat uit 20 leden en velen daarvan doen dit werk al jaren.

    Reden genoeg voor het bestuur om deze groep vrijwilligers één keer per jaar in het zonnetje te zetten. Benno Helliga, bestuurslid en verantwoordelijk voor deze groep, bedankte dan ook iedereen oprecht. Zonder deze groep zou ons complex er elke week niet zo mooi bij liggen als nu het geval is. "De sfeer binnen de groep is goed, iedereen heeft zijn eigen taak en het is vooral heel gezellig," aldus Benno.

    Heb je na het lezen van dit bericht zelf ook zin gekregen om een keer te helpen of wil je een keer komen kijken? Wees welkom, we zetten graag een vers bakje koffie voor je.

    #declubdiemaakjesamen 💙💛

    Bekijk alle foto's