• Oproep + Aanvulling / aanscherping Coronamaatregelen

  Sportvrienden. De ontwikkeling rond de verspreiding van het coronavirus is zeer zorgelijk. Ook wij zien in toenemende mate besmettingen in en rondom onze teams en betrokkenen. Dit krijgt ook steeds verdere gevolgen voor het voetbal met uitval van trainingen en wedstijden tot gevolg.

  Als vereniging willen we er alles aan gedaan hebben om het spelletje zo lang mogelijk te kunnen spelen. Daar hebben we iedereen voor nodig.

  Het naleven van de regels is jouw verantwoordelijkheid en daarmee van ons allen. Niet alleen van een paar groene shirts in de kantine. Er zijn geen uitzonderingen.

  Rondom en na de wedstrijden zien we dat naleving als lastig wordt ervaren. Wij begrijpen dat allemaal heel goed, maar het is geen excuus. Spelers, trainers, begeleiders, vrijwilligers, etc. niemand wil degene zijn die verdere verspreiding veroorzaakt. Let op elkaar, en het is dapper als je elkaar aanspreekt als het even niet lukt.

   

  Aanscherping en aanvulling coronamaatregelen

  In aanvulling op de al geldende algemene regels en aangescherpte sluitingstijden geldt vanaf heden:

  1. De kantine binnen, de tent en buiten zijn beschikbaar voor Olde Veste.
  2. Er zijn alleen zitplaatsen en een beperkt aantal per tafel. Verplaats geen meubilair. Houd afstand.
  3. Vol = Vol. Het aantal plaatsen is beperkt. Accepteer dat.
  4. Ga bij voorkeur naar buiten. Daar is het risico het kleinst.
  5. Voor de tent gelden dezelfde regels als voor de kantine. Ten overvloede: dus niet roken.
  6. Respecteer de vrijwilligers en handhavers. Volg de instructies op.
  7. Bezoekende teams en aanhang kunnen gebruik maken van de horeca uitgifte punten buiten. Hun verblijf op het complex wordt zoveel mogelijk beperkt. We blijven behulpzaam en gastvrij.
  8. Langs het veld is een deel specifiek aangewezen voor de bezoekende supporters. Vrijwilligers wijzen de bezoekers bij aankomst de looproute en locatie. Houd je aan de geldende looproutes en indeling.
  9. Houd rekening met de weersomstandigheden!

  Olde Veste is een sterke vereniging. Laten we deze saamhorigheid nu ook gebruiken om in ieder geval het maximale gedaan te hebben om de club open te houden!

   

  Het bestuur