• PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij v.v. d’Olde Veste ‘54!

  In de herfstvakantie op dinsdag 18 oktober kunnen jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar deelnemen aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij v.v. d’Olde Veste ‘54. Deze voetbaldag wordt georganiseerd vanuit het jeugdvoetbalmagazine PANNA!.

  Wil jij een te gekke voetbaldag beleven; een nog betere voetballer worden;

  én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams?

  Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij v.v. d’Olde Veste ‘54!

  Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal!

  Voetballen met heel veel extra’s

  Naast een leuke, leerzame voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet voetbaltenue én een  rugtas bomvol leuke cadeaus! Ook maken alle deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams. 

  Talentenjacht
  Aan het einde van deze voetbaldag worden een aantal jongens & meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers van voetbaldagen uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen!

  Onder begeleiding van (ex-)profs doen de PANNA! Sterrenteams mee aan verschillende activiteiten en bereiden ze zich voor op een internationaal toernooi! Ook worden de PANNA! Sterrenteams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!.

  Deelname aan een PANNA! Sterrenteamdag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers (bijvoorbeeld een heel team) kost dit € 32,- per deelnemer.

  Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor de finaledag of om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden. 

  Locatie: Sportpark v.v. d’Olde Veste ‘54

  Tijdstip: 14.30 uur – 17.30 uur

   

  Meer informatie en inschrijven: www.panna-sterrenteam.nl.