• Lid van Verdienste Piet Timmerman (70 jaar) is niet meer  Weer Olde Veste-icoon overleden

  Voor de derde keer in te korte tijd is v.v. d’Olde Veste’54 opgeschrikt door het overlijden van een prominent lid.

  Piet Timmerman, ons Lid van Verdienste, moest vrijdagmorgen 5 april de strijd tegen ziekte op 70-jarige leeftijd opgeven. Piet was gedurende 59 jaar een buitengewoon gewaardeerd lid van onze club. Hij was in 1960 het allereerste Olde Veste-lid van de Timmerman-familie, zijn broers Ferdinand en Gerrie (met wie hij ook samen in het eerste elftal speelde), zijn kinderen Rik, Ruth en Marjorie en andere familieleden zouden volgen.

  Piet is in de vele jaren bij Olde Veste voetballer geweest, maar ook leider, trainer, lid van de kantinecommissie (haalde speciaal daarvoor ook zijn horecapapieren), heeft jarenlang de ledenadministratie gedaan en was voorzitter van de (nieuw)bouwcommissie; als zodanig heeft hij Olde Veste veel geld bespaard.

  Piet was een familieman pur sang, die leefde voor Olde Veste. Onze club was na zijn gezin (ook zijn vrouw Ria heeft het nodige voor OV betekend) het belangrijkste in zijn leven. Hij kwam op zijn zestiende in het eerste te spelen en later in zijn carrière in het zevende. Er waren seizoenen dat hij meer dan 100x scoorde!

  Hij was trots op Olde Veste en wat de club bereikt had. Hij heeft daar geen steentje aan bijgedragen maar een hele muur! Piet Timmerman was een Olde Veste-man die naar voren keek, maar wat achter hem lag niet vergat. Hij toonde zich in gesprekken en tijdens vergaderingen een verstandig, meedenkend lid, maar kon ook zijn emoties tonen. Zijn passie voor Olde Veste deed bijna on-Nederlands aan.

  Met Piet Timmerman is onze club weer een icoon armer geworden.