• Programma 20 november 2021 v.v. d’Olde Veste ’54 tegen C.V.V. Oranje Nassau

  Voorbeschouwing competitiewedstrijd Olde Veste - Oranje Nassau gr.

  Helaas mag er door de verscherpte maatregelen geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn. 

  Zoals jullie gewend zijn is de wedstrijd live te volgen op het Twitteraccount van Olde Veste. Een uitgebreid videoverslag zal te zien zijn op OVTV. Dus hou Twitter en FCBook in de gaten!

   

  Beste voetbalvrienden,

  Zaterdagmiddag staat op programma de competitiewedstrijd vv d’ Olde Veste ’54 tegen CVV. Oranje Nassau uit Groningen op het programma. 

  Na de puike prestatie van afgelopen dinsdag, het behalen van de eerste periodetitel middels een zwaarbevochten overwinning op WHC, staat ons eerste elftal deze week andermaal voor een zware opgave. In de afgelopen jaren is gebleken dat ON een moeilijk te bespelen tegenstander is. We hebben in de onderlinge duels dan ook meer punten verloren dan gewonnen.

  Maar het zelfvertrouwen bij onze jongen is groot en het behalen van de eerste periode i.c.m. de ongeslagen status moet onze jongens een goed gevoel geven en de basis vormen voor een goede voortzetting van de competitie. Ze zullen dan ook niet minder dan voor de overwinning gaan.

  Datzelfde zal ook gelden voor Oranje Nassau. De ploeg heeft een mindere start dan gehoopt, maar blijft nog altijd een goed elftal met goede spelers. Dus Olde Veste is gewaarschuwd, want onderschatting ligt op de loer!!!!! In deze competitie heb je het tegen geen enkele tegenstander gemakkelijk en zal je 100% gas moeten geven en keihard moeten werken.

  Laten we hopen dat het duo Krommenhoek / Nugter de spelers dit op het hart zullen drukken!