• Scheidsrechterscursus seizoen 2019/2020

  Komend seizoen organiseert Olde Veste een cursus verenigingsscheidsrechters (mits voldoende deelname) voor een ieder lid vanaf 14 jaar.

  Lijkt het  je leuk om op zaterdag of vrijdagavond als scheidsrechter te fungeren voor teams van Olde Veste dan kun je je aanmelden bij  Jaap Hielkema.

  Ook nodigen we de huidige scheidsrechters binnen Olde Veste van harte uit om hieraan deel te nemen. 

  Jaazorgt ervoor dat je intern wordt opgeleid om wedstrijden in goede banen te leiden.  

  Je kunt, zoals een aantal scheidsrechters van de Olde Veste hebben gedaan, de cursus Verenigingsscheidsrechter gaan volgen. In deze cursus, welke onder leiding staat van een  KNVB docent, leer je de kunst van het fluiten en ben je op de hoogte van de actuele spelregels.

  Hieronder meer informatie. De inschrijfkosten worden betaald door Olde Veste, hieraan zijn een beperkt aantal voorwaarden verbonden. Voor  meer informatie hierover  kun je bij Jaap Hielkema terecht. 

  De opleiding verenigingsscheidsrechter:

  Tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter (VSR) fluit de cursist wedstrijden bij zijn/haar eigen vereniging. De theorieavonden bestaan uit 4 avonden, 1 keer in de maand een cursusavond van 3 uur. Voorafgaand aan de opleiding is het van belang om te weten wie de praktijkbegeleider wordt. De praktijkbegeleider (ervaren scheidsrechter die bij voorkeur in bezit is van diploma verenigingsscheidsrechter/BOS) gaat de cursist ten minste 4x begeleiden voor de laatste cursusavond. 

  Voor meer informatie over de opleiding kun je kijken op: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen

  Voor meer info kun je contact opnemen met;

  Jaap Hielkema ?? Scheidsrechterscoördinator Olde Veste

  jhielkema@oldeveste.com

  0621530082