• Speelvelden en oproep trainers

  Sportvrienden, 

  De zomer schiet alweer mooi op. Het echte warme weer is achter de rug en we staan aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. 

  Op dit moment wordt bekeken wat de toestand van de grasvelden/ ingezaaid is na de warmte periode en het voortdurend besproeien ervan.   

  Het bespelen van de 4 grasvelden, 3, 4, 5 en 6 is tot 1 september in ieder geval uitgesloten. Het trainen op veld 7 en 8 is ook afhankelijk van deze datum en toestemming van de gemeente. 

  Er is een trainingsschema in concept klaar waarbij deze nog wekelijks wordt aangepast. De reden hiervan is dat we nog druk aan het kijken zijn hoe alle teams maximaal kunnen trainen, welke plek en tijden. 

   

  Oproep: 

  In de jeugdafdeling komen we altijd mensen te kort die betrokken willen zijn bij trainingen. Hetzij als assistent of als zelfstandige trainer. 

  Voel jij je m/v  aangesproken en vind je het leuk wekelijks 1 of 2 keer een training te verzorgen onder begeleiding? Geef je dan op. Jdolstra@oldeveste.com

  Deze oproep is ook aan de senioren teams 2 en 3 en de vrouwen 1 en 2 teams gericht. Met elkaar meer handen maakt het werk van iedereen lichter en vooral leuker. 

   

  Vacature leeftijd coördinator E pupillen

  Door de verhuizing van Christian Borst zijn we op zoek naar een leeftijdscoordintor m/v voor de E pupillen. 

  Heb je interesse in deze functie, welke ook door 2 personen kan worden gedaan in nauwe samenwerking met elkaar?  Vraag info bij jdolstra@oldeveste.com of marc buiter, voorzitter Bg jeugd.  

   

  Johan dolstra