•  
  Sportverenigingen in Steenwijkerland kunnen zich aansluiten bij het sterke inkoopcollectief van de Business Club Steenwijkerland en zo besparen op hun energiekosten. Juist in deze coronatijd, waarbij veel verenigingen minder inkomsten hebben door teruglopende kantine omzet en ledenaantallen, hopen wij de verenigingen hiermee te kunnen helpen, aldus voorzitter Jurjen Helfrich.
   

   
   
  Business Club Steenwijkerland
  De Business Club Steenwijkerland zet zich in voor ondernemend Steenwijkerland. Bij de vereniging zijn ruim 230 bedrijven aangesloten. BCS richt zich o.a. op belangenbehartiging, parkmanagement en netwerken. Daarnaast heeft BCS een sterk inkoopcollectief opgezet. De meeste leden verdienen hun contributie ruimschoots terug door mee te doen met één of meerdere inkoopdiensten.
   
   
  Olde Veste en Steenwijkerland United
  ‘Wij proberen als grootste vereniging voortouw te nemen met zaken als privatisering, verduurzaming, subsidiewerving en collectieve inkoop. Dit doen in het kader van Steenwijkerland United, zodat andere verenigingen niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Steenwijkerland United heeft als doel iedereen in Steenwijkerland te betrekken zodat er gemeenschappelijke voordelen ontstaan. Dit is weer een mooi voorbeeld hiervan! Daarnaast zijn veel van onze sponsoren aangesloten bij de Business Club Steenwijkerland en zo is dit initiatief tot stand gekomen’ vertelt Martijn Strijker enthousiast.

  Actieperiode tot begin nieuwe sportseizoen
  ‘Wij hopen dat in september de officiële competities weer worden opgestart en zo de ballen weer gaan rollen (of worden geslagen) op de sportvelden in Steenwijkerland. Eenmalig willen wij verenigingen de mogelijkheid bieden om zich kosteloos aan te sluiten bij ons inkoopcollectief. Wij hopen hen hiermee een extra steuntje in de rug te geven. Verenigingen kunnen zich tot het begin van het nieuwe sportseizoen (1 september) aansluiten het inkoopcollectief. Inmiddels is voor 4 verenigingen een besparingsberekening uitgevoerd. De gemiddelde besparing is ruim € 1000,- per jaar, dus maak hier vooral gebruik van’ zegt Jurjen Helfrich. ‘Door de verduurzaming van ons complex verbruiken wij met name nog gas. In een regulier seizoen vinden er heel wat douchebeurten plaats. Via het inkoopcollectief van de Business Club Steenwijkerland kunnen wij als vv d’Olde Veste ruim € 1800,- besparen’, vertelt Martijn Strijker enthousiast.

  Ook benieuwd wat uw vereniging kan besparen?

  Alle verenigingen in Steenwijkerland kunnen zich tot 1 september aansluiten bij dit inkoopcollectief via de Business Club Steenwijkerland. De Business Club Steenwijkerland rekent graag uit wat uw vereniging kan besparen. Stuur de laatste jaaropgave van uw vereniging naar info@bcsteenwijkerland.nl en u ontvangt een vrijblijvende besparingsberekening retour.