• Steven Wuestenenk en vv d’Olde Veste’54 verlengen samenwerking met 2 jaar

    vv d’Olde Veste ’54 heeft het contract met hoofdtrainer Steven Wuestenenk met 2 jaar verlengd. Beide partijen hebben het vertrouwen naar elkaar uitgesproken en zijn erg content met de verlenging. Olde Veste draait op dit moment mee in de top van de 1e klasse. Assistent-trainer Jente Bootsma verlaat Olde Veste aan het eind van het seizoen. Hij kiest ervoor om na dit seizoen weer als hoofdtrainer aan de slag te gaan.
    Wuestenenk: “Ik ben erg blij dat ik de komende twee seizoen trainer van Olde Veste mag zijn. Volgens mij zijn we de goede weg ingeslagen met een groep waarin heel veel potentie zit. Ik hoop dat we deze selectie dan ook grotendeels bij elkaar kunnen houden. Dan gaan we samen een mooie toekomst tegemoet. Daarnaast heb ik het binnen de vereniging enorm goed naar mijn zin. Voor mij stonden alle signalen op groen om te verlengen”.
    Folkwin Holtrop, lid van de technische commissie : “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Steven. De huidige resultaten zijn prima. Als we deze lijn kunnen volgen, zijn we een serieuze kanshebber voor promotie naar de 4e divisie. Dat is ook onze ambitie. We streven in de nabije toekomst naar een stabiele positie in de 4e divisie. We zien voor deze groep nog volop ontwikkelmogelijkheden. Daar past een meerjarige samenwerking met Steven prima bij. Jammer dat Jente ons aan het eind van het seizoen verlaat. Die hadden we er graag bij gehouden”.

    Wij zijn blij met de verlenging van Steven. Jente wensen we heel veel succes bij het vervolg van zijn trainersloopbaan.

    Bestuur vv d’Olde Veste ‘54.