• Support v.v. d’Olde Veste ’54 met Rabo ClubSupport

    Heeft u een Rabo-rekening en wilt u een steentje bijdragen aan de club? Dat kan met Rabo Clubsupport! Door middel van de onderstaande stappen kunt u geheel gratis onze club een handje helpen.

    Allereerst heeft u een rekening nodig bij de Rabobank, met een andere bank is het helaas niet mogelijk. Vervolgens kunt u in de app of op de website van de Rabobank naar het kopje ‘Zelf Regelen’ en dan naar ‘Mijn lidmaatschap’. U kunt dan stemmen op v.v. d’Olde Veste ’54 en dit levert de club geld op.

    Het thema van dit jaar is verduurzaming. De club wil het uiteindelijke bedrag investeren in zonnepanelen en ledverlichting. Als grootste vereniging van de Steenwijkerland willen we namelijk een goed signaal afgeven, dus samen maken we de club een stukje duurzamer.

    Tot slot is er op zeven november de uitreiking van de cheques, de club met de meeste stemmen krijgt de hoogste cheque. Als we de uitreiking van die cheque het best bekend maken of delen wordt het bedrag verdubbeld. Daar gaan we voor! Vanwege de Corona-maatregelen mag de uitreiking alleen niet fysiek plaatsvinden.

    Hoe meer stemmen hoe meer geld we ophalen! Daarom: zegt het voort en help onze club.