• Teamindeling seizoen 2024-2025 – Jeugdopleiding

  Hallo allemaal,

  Langs deze weg willen we jullie informeren hoe we de komende weken met de voorlopige teamindeling voor volgend seizoen om willen gaan.

  De technische leiding van de jeugdafdeling (HJO's / technisch coördinatoren / trainers) is al sinds maart bezig met de indeling van de teams voor het volgende seizoen. Dat heeft ertoe geleid, dat de indeling van de teams op dit moment voor 95% klaar is. Let wel – het gaat in deze fase altijd om een voorlopige indeling. De ervaring leert, dat er in deze fase nog spelers gaan stoppen, nieuwe spelers bij komen en dat door toernooien aan het einde van dit seizoen en de voorbereiding van volgend seizoen er tóch nog wat andere inzichten kunnen komen, die gevolgen kunnen hebben voor de definitieve teamindeling.

  Het lopende seizoen loopt voor onze jeugdteams uiterlijk tot zaterdag 25 mei. We zullen de voorlopige teamindeling op maandag 27 mei via de website van Olde Veste communiceren. De komende weken zullen we nog gebruiken om discussiegevallen met direct betrokkenen te bespreken – dit om vervelende verrassingen te vermijden.

  Zoals jullie zullen begrijpen, zijn we ook al enige tijd bezig om voor volgend seizoen alle teams van trainers en leiders te voorzien. We zijn goed op weg, maar mochten er ouders zijn, die interesse hebben in een rol als trainer en/of leider, laat dit dan even weten bij uw huidige trainer / leider, dan zullen die dat doorgeven aan onze HJO's (trainers) en leeftijdscoördinatoren (leiders). Geïnteresseerden mogen uiteraard ook direct contact opnemen met onze HJO ́s en leeftijdscoördinatoren.

  Op het moment dat we op 27 mei de voorlopige teamindeling via de website delen, zullen we ook laten weten bij wie jullie eventuele vragen kunnen stellen. Tevens laten we dan ook weten hoe en wanneer we informatiebijeenkomsten willen gaan organiseren voor alle teams en leeftijdscategorieën.

  We hopen dat jullie hiermee voor nu voldoende geïnformeerd zijn. Mochten er vragen zijn, wend je dan even aan jullie leider – dan zullen we hier zo snel mogelijk op terug komen.

  Groet van het kader van de jeugdopleiding.