• Toernooien

  Toernooicommissie

  De toernooicommissie bestaat op dit moment uit:

  • Jan Keuning - JKeuning@oldeveste.com
  • Johan Dolstra - JDolstra@oldeveste.com
  • Menno Mollema - MMollema@oldeveste.com
  • Patrick Jansen - PJansen@oldeveste.com
  • Richard List - RList@oldeveste.com

  Voor informatie over de toernooien die Olde Veste organiseert of voor uitnodigingen voor teams van Olde Veste om aan een toernooi deel te nemen, kunt u het volgende e-mailadres gebruiken: toernooien@oldeveste.com

  Algemene informatie Toernooicommissie Olde Veste

  Het doel van de toernooicommissie is, in samenwerking met de leiders/trainers en leeftijdscoördinatoren, alle spelende jeugdteams van Olde Veste in het reguliere competitie-voetbalseizoen deel te laten nemen aan tenminste één jeugdvoetbaltoernooi buiten Olde Veste.

  Hiervoor verzamelt de commissie gedurende het seizoen alle aanvragen die vanuit de verschillende verenigingen komen om aan toernooien deel te nemen in een Excel bestand welke door leiders/trainers op elk moment geraadpleegd kan worden. Dit Excel bestand vindt u Voor meer infomatie, klik op de toernooien-button hieronder.

  Daarnaast zal de toernooicommissie proberen jaarlijks één of meerdere toernooien op ons eigen sportcomplex te organiseren. Hiervoor zal de commissie teams uit de regio benaderen en de inschrijvingen hiervoor afhandelen.

   

   

  Procedure uit-toernooien

  • De toernooicommissie ontvangt een uitnodiging voor deelname aan een toernooi en/of informeert zelf naar toernooien bij verenigingen. Alle toernooien-uitnodigingen worden door ons verwerkt en in een altijd actueel Excel bestand geplaatst op deze website. Van de leiders/trainers wordt verwacht dat men met enige regelmaat dit bestand bekijkt waarna men zelf een toernooi(en) uitzoekt en dit vroegtijdig doorgeeft aan de toernooicommissie.
  • De toernooicommissie schrijft het team in en vraagt om een bevestiging van deelname aan de organiserende vereniging. Let op: bij veel toernooien geldt vol=vol of hebben we te maken met een deadline qua inschrijven. Wacht dus niet te lang met het verzoek te willen deelnemen als team aan een uit-toernooi.
  • Bij een definitieve bevestiging van deelname van de organiserende vereniging wordt de leider en/of trainer op de hoogte gebracht en wordt het toernooi opgenomen in het Excel bestand onder het kopje ‘Aanmelding ja / nee’.
  • Aan de organiserende vereniging wordt tevens gevraagd om informatie m.b.t. het toernooi te sturen naar de toernooicommissie. De ontvangen toernooi-informatie wordt doorgestuurd naar de leider/trainer van het team dat zich voor dit toernooi opgegeven heeft.


  Algemene informatie uit-toernooien

  Toernooien die inschrijfgeld vragen

  De toernooicommissie van Olde Veste vergoed in bepaalde gevallen het inschrijfgeld voor een toernooi. Dit zal in overleg met leiders/trainers besproken worden.

  Inschrijven jeugdtoernooien = deelnemen!
  Het organiseren van een toernooi kost veel inspanningen, tijd en geld. Ver van tevoren worden de deelnemende ploegen uitgenodigd. Het niet verschijnen op een ingeschreven toernooi is zowel voor overige deelnemende teams alsook voor de organisatie behoorlijk vervelend. Afzeggen is uit den boze! Aanmelden voor een toernooi betekent deelnemen!

  Uiteraard kan er helaas een keer sprake zijn van 'bijzondere omstandigheden', waardoor deelname toch niet kan plaatsvinden, het verzoek is dan aan de leiders/trainers om (eventueel in overleg met de toernooicommissie) op tijd voor vervanging te zorgen. Indien een elftal toch verhinderd is, laat dit dan tijdig weten!

  Evaluatie en de rol van de leider/trainer

  De toernooicommissie houdt bij hoe de bezochte toernooien zijn verlopen. Aan de hand hiervan wordt bekeken of het toernooi het daaropvolgende jaar opnieuw wordt bezocht door een team van Olde Veste. De leiders/trainers informeren de toernooicommissie over het bezochte toernooi (organisatie, begeleiding, verzorging, prijzen, poule-indeling, enz.).

  Zelf een toernooi gezien?

  Kent u als leider/trainer een toernooi welke nog niet in de Excel lijst staat maar waaraan uw team wel zou willen deelnemen? Geef dit zo snel mogelijk per mail door aan de toernooicommissie zodat wij dit toernooi kunnen toevoegen aan het Excel bestand. Het is niet toegestaan deel te nemen aan een toernooi zonder dat de toernooicommissie hiervan op de hoogte is.

  Team van Olde Veste uitnodigen?

  Wilt u een team van Olde Veste uitnodigen voor uw toernooi? Dan kunt u een e-mail sturen met de uitnodiging naar de toernooicommissie (toernooien@oldeveste.com). De uitnodiging wordt door ons verwerkt en doorgespeeld naar de leiders/trainers.

  Algemene informatie thuis-toernooien

  Op dit moment is de toernooicommissie druk bezig met het organiseren van een eigen toernooi. Zodra hier meer informatie over bekend is vindt u dit op deze website.

  Excel bestand uit-toernooien

  Kiklk bovenaan deze pagina op de toernooien-button om te gaan naar het Excel bestand met uit-toernooien

  Uitleg werking Excel bestand

  Om snel te kunnen zoeken in het bestand kunt u eenvoudig het pijltje aanklikken naast bijvoorbeeld ‘categorie’. Een lijst met alle teams welke zich in deze categorie bevinden wordt zichtbaar. Door nu eerst op ‘alles selecteren’ te klikken en daarna op het team van uw keuze filtert u de lijst zodat alleen de toernooien van het door u geselecteerde team zichtbaar zijn.

   

   

  Mocht u vragen hebben over deze lijst dan verzoeken wij u contact op te nemen via één van bovenstaande mailadressen, wij helpen u graag.


  Overzicht

  Door de jaren zijn veel verschillende toernooien ontstaan. Je vindt een aantal klassiekers wanneer je bovenaan deze pagina op de toernooien-button klikt.

   

 • 4x4 jeugd voetbal toernooi

  Het 4x4 jeugd voetbaltoernooi wordt gehouden voor basisscholen uit Steenwijk, Eesveen, Giethoorn en Steenwijkerwold.
  De groepen 2 t/m 6 worden uitgenodigd voor deelname.

  Contactpersonen

  Naam Telefoon E-mail
  Klaas Brinkman 06 – 20 39 74 46 KBrinkman@oldeveste.com
  Johan Dolstra 06 – 12 02 66 20 JDolstra@oldeveste.com
  Gertine Boelm 06 – 18 61 20 07 GBoelm@oldeveste.com
 • Cor Bakker toernooi

  DOELGROEP: JO13-1

  Dit toernooi is vernoemd naar een oud-voorzitter die veel voor de club heeft betekend.

  Het toernooi vindt meestal plaats als afsluiting van het seizoen. Vaak wordt bovendien een goed doel gekozen waarvoor geld wordt ingezameld en een kleinschalige verloting wordt georganiseerd.

 • Rinus Michels toernooi

  Het Rinus Michels Toernooi is een jaarlijks onderling toernooi van clubs die sinds 2004 de eerste vijf winnaars van de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding in het amateurvoetbal zijn geweest.
  Het toernooi wordt gespeeld door de nieuwe J017, J015 en J013-1 teams. Door de loop der jaren is de samenstelling wat gewijzigd. Beurtelings organiseren de deelnemende clubs het toernooi.

  Contactpersonen

  Naam Telefoon E-mail
  René Jongbloed 06 – 15 56 00 84 RJongbloed@oldeveste.com
  Johan Dolstra 06 – 12 02 66 20 JDolstra@oldeveste.com
 • Familietoernooi

  Het familietoernooi is bedoeld om jong en oud van betrokken families mee te laten voetballen op de club. Het toernooi waarbij gezelligheid centraal staat wordt aan het einde van het (jeugd)seizoen georganiseerd bij voldoende belangstelling.

  Contactpersonen

  Naam Telefoon E-mail
  Menno Mollema 06 – 82 58 31 84 MMollema@oldeveste.com
 • Schoolvoetbal

  v.v. d’Olde Veste ’54 is al vele jaren organisator en gastheer van het schoolvoetbal in Steenwijkerland. Basisscholen uit de gehele regio komen met een of meerdere teams naar ons sportpark en spelen dan in toernooivorm om de felbegeerde beker en de bijbehorende plaats voor de regiofinales.
  De toernooidag speciaal voor jongens is de eerste woensdag in April, een week later is de toernooidag voor meisjes. Jaarlijks vindt dan in mei de regiofinale plaats waar de schoolteams zich kunnen plaatsen voor de Noordelijke Finaledag.
  Die dag leidt mogelijk tot de landelijke finaledag in Zeist.

  Contactpersonen

  Naam Telefoon E-mail
  Menno Mollema 06 – 82 58 31 84 MMollema@oldeveste.com