• Trainingen JO15 t/m Senioren (beperkt) hervat

  De trainingen voor de jeugd, J08-J013 zijn nu 2 weken aan de gang. Dit verloopt goed. Trainers en jeugd zijn enthousiast en houden rekening met de beperkingen die er zijn. 
   
  Het poort toezicht verloopt van 16.30 tot 19.00 uur goed en dank voor de inzet van Yvonne Klumper voor opstellen van het schema. 
  Goed gedaan allemaal! Belangrijk dat we dit met elkaar zo goed oppakken.
   
  Aan de trainers van de jeugd teams JO15 en ouder is gevraagd zelf aan te geven of er belangstelling en mogelijkheid is om de trainingen ook voor deze groepen te starten. Normaal gesproken is medio mei de competitie en daarmee de trainingen grotendeels ten einde. Toch willen graag de kans aangrijpen om, zij het beperkt en met de nodige beperkingen nog een aantal keer te trainen. Het kan weer!
   
  Zodoende zijn deze week de senioren 1 ook weer begonnen evenals J015-2, M017-1 en J019-1.
  In de week van 18 mei starten de dames 1 en 2 ook weer.
   
  Een aantal teams in de J017 en J015 hebben nog niet aangegeven de training weer te gaan oppakken.
   
  De mogelijkheid is aanwezig dat teams gecombineerd kunnen worden voor trainingen op een half veld. Door de week van maandag tot en met donderdag is er beperkt nog ruimte dat geldt ook op zaterdagmorgen. Enkel de kunstgrasvelden zijn beschikbaar als trainingsruimte.
   
  Mocht je vragen hebben over de trainingen, richt je dan eerst tot je eigen trainer, die kent de wensen uit je team. Voor algemene vragen kan je contact opnemen met Johan Dolstra.
   
  Laten we met elkaar de geboden mogelijkheden benutten. Dat is mooi, maar let op elkaar en zorg voor veiligheid en gezondheid voor een ieder.