• De snertactie is een enorm succes geworden met een historisch resultaat

  Tijdens ons eerste overleg in oktober 2021 hebben wij verschillende alternatieven voor de traditionele snertactie besproken en gezien de omstandigheden hebben we gekozen voor eenzelfde werkwijze als vorig jaar. Achteraf een juist besluit en zo kunnen we de actie ook “corona-proof” afronden.

  We zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat en willen alle verkopers dan nogmaals bedanken voor hun inzet. Toch willen we een kritische noot plaatsen: Wat zou het mooi zijn geweest als alle spelende leden zich voor deze actie wel hadden ingezet. Los van het feit dat de nettowinst 25-30% hoger was uitgevallen, het is veel belangrijker dat wij allen, leden van een voetbalvereniging, ons blijven inzetten voor onze vereniging.

  De snertactie is een enorm succes geworden met een historisch resultaat, wij hebben dit jaar meer snert en worst verkocht dan ooit tevoren. De nettowinst ligt iets lager dan vorig jaar als gevolg van verhoogde inkoopprijzen en het niet aanpassen van de verkoopprijzen. De nettowinst bedraagt ruim € 7.000,00.

  Het is mooi om te zien dat jong en oud een bijdrage voor onze vereniging hebben geleverd. De jongste deelnemer was 6-jarige Bram Huisman (JO8-2) en de oudste deelnemer was de 89-jarige Mevr. Tina van der Ploeg, een leeftijdsverschil dat zelfs groter is dan de “leeftijd” van onze vereniging. Beiden ontvangen een attentie voor hun deelname.

  Zoals eerder aangekondigd wordt de top 3 van de bestverkopende teams beloond voor hun bijdrage en hierbij is gekeken naar het aantal teamleden en de verkoopcijfers. Het bestverkopende team is Senioren 4, gevolgd door Senioren 1 en Vrouwen 2. Deze elftallen ontvangen hiervoor de tegoedbonnen (besteedbaar in de kantine). Gezien het succes willen wij ook de bestverkopende jeugdteams belonen, dit zijn JO9-2, gevolgd door MO13-1 en JO12-1. Deze elftallen ontvangen eveneens tegoedbonnen.

  Nogmaals dank aan iedereen, jong en oud, die een bijdrage heeft geleverd aan dit succes en dit geldt uiteraard ook voor iedereen die snert en/of rookworst heeft gekocht.

   

  De Snertcommissie