• Uitgifte en verkoop jubileumboek van start!

  Afgelopen vrijdag is het eerste exemplaar van het jubileumboek door Elbert-Jan Hesse overhandigd aan Frans Lugtmeijer, beter bekend als de Katte. Ook Jannes Heidinga ontving een exemplaar, beiden als oudgedienden, mannen van het eerste uur en sinds jaar en dag betrokken bij onze club.

  Het is een schitterend boek geworden! Nu deze feestelijke uitreiking heeft plaatsgevonden kan de verdere uitgifte starten.

  Iedereen kan tijdens kantooruren het boek ophalen bij Bijzonderdruk op de Woldmeentherand 3 te Steenwijk.

  Heeft u het boek in de voorinschrijving besteld? Geef bij de balie uw naam en wij registreren dat u uw exemplaar (of meer) heeft ontvangen. Wij hebben graag dat u pint om uw betaling te voldoen.
  Voor leden geldt de prijs van € 12,50 en voor niet-leden € 17,50

  Wilt u dit prachtige historische meesterwerk alsnog aanschaffen of een extra exemplaar? Kom gerust langs en voor 17,50 Euro is het boek van u!

  De mensen die via de mail een boek hebben besteld ontvangen deze informatie ook nog digitaal. Mocht u om wat voor reden dan niet in de gelegenheid zijn uw bestelling op te halen, dan kan tegen meerprijs voor verzending worden gezorgd. U kunt ons mailen op jubileumboek@oldeveste.com.

  Wij raden u aan om niet te aarzelen en snel één of meer exemplaren te bemachtigen. Er zijn 500 boeken beschikbaar en Op = Op!

  Koop, kijk en geniet. Da’s nou Olde Veste! 65 jaar jong en klaar voor de toekomst.

  Het bestuur

  Kort VIDEOVERSLAG van de uitreiking van het jubileumboek (OV-TV:volledig videoverslag)