• Uitgifte nieuwe wedstrijdtenue

  Zoals eerder aangekondigd gaan morgen alle teams in het nieuwe wedstrijdtenue voetballen. Daarom zijn de wedstrijdtenues afgelopen woensdagavond samengesteld, een behoorlijke klus die in ruim 30 man/vrouw-uren door een aantal vrijwilligers is geklaard.

  Wat gaan we doen?

  1.  We gaan de oude tenues schoon en compleet (zoals verstrekt) inleveren en verstrekken het nieuwe tenue.
  2. Teams worden verzocht alle oude HUMMEL-kleding in te nemen, er lopen nog steeds spelers rond in shirts, broekjes, etc. die eigendom is van de vereniging. Actieve betrokkenheid van iedereen is essentieel, we willen deze kleding namelijk uitbannen en nog belangrijker doneren aan de Oekraïne waar men het zeer goed kan gebruiken.
  3. Morgenochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de teamtassen worden omgeruild bij kleedkamer 17/18, het is dus oud tegen nieuw. Tevens zullen we reeds aangeleverde kleding (shirts, polo’s, etc.) verstrekken, wetende dat nog niet alles is uitgeleverd.
  4. Vanavond tussen 19.00 en 20.00 uur zullen we ook teamtassen etc. verstrekken voor die teams waarvoor het tijdstip van morgenochtend niet uitvoerbaar is.  

   We hebben ook nieuwe reservetenues voor verschillende leeftijdscategorieën. Het verzoek is dan ook deze vroegtijdig te reserveren om lastminute acties ter voorkomen met het risico dat het niet beschikbaar is. 

  Na zaterdag hebben we 95% van het totaalplan gerealiseerd en de komende weken zullen we nog even bezig zijn om de manco’s te verstrekken. We hadden dit graag anders gezien, maar het goede nieuws is dat zaterdag iedereen in een fantastisch nieuw voetbaltenue kan voetballen.

   

  Contacten KMC:

  Andre Smit        Voetbaltenues

  Rick Vis             Kledingpakketten

  Stefan Moes      Materialen

  Albert Strijker    Overige zaken

   

  GRAAG LEZEN

  Reglement en wasvoorschriften