• Vanuit de Technische Commissie geven we de komende weken een update over de stand van zaken m.b.t. de 1e selectie voor het komende seizoen. We voeren met alle spelers een gesprek en we zullen de resultaten hiervan zo snel mogelijk delen.  De eerste gesprekken hebben al plaats gevonden en een aantal spelers heeft aangegeven ook het komende seizoen de blauw-gele kleuren van Olde Veste te zullen verdedigen. Er stromen een paar talenten door vanuit de beloften en we verwelkomen ook een aantal nieuwe spelers. Daarnaast nemen ook spelers afscheid na dit seizoen.

  Hessel Eikelboom

  Het is de TC wederom gelukt om Hessel voor Olde Veste te behouden. Hessel zal ook volgend seizoen de kleuren van onze club verdedigen. Hij heeft het hier erg naar zijn zin en wil graag mee naar een stabiele positie in de 4e divisie. Daar zijn we heel blij mee. Hessel, begeerd door meerdere clubs, heeft het bij OV dusdanig naar zijn zin dat hij heel graag blijft. De jonge speler is als middenvelder erg belangrijk voor het elftal. Hij is balvast en passeert gemakkelijk. Ook scoren en laten scoren gaat hem gemakkelijk af. Daarmee is hij één van de dragers van het elftal. Daarom zijn we blij met zijn aanblijven en wensen hem voor de komende tijd nog veel blauw-geel voetbalplezier.

  Leon Hertong

  Leon is bezig aan zijn tweede seizoen van 1e selectie. De linksbenige centrale verdediger heeft dit seizoen weer progressie gemaakt in zijn ontwikkeling. De verdediger is door zijn lengte kopsterk en zijn speelstijl is betrouwbaar. Leon speelt als het zgn. ‘slot op de deur’. Wij zijn dan ook verheugd dat wij kunnen melden dat Leon volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie.

  Lars Dijkstra

  Zoals al een beetje werd verwacht, zal ook Lars Dijkstra volgend seizoen onderdeel zijn van onze eerste selectie. Lars heeft dit jaar de kans gekregen om vanuit de beloften door te stromen naar de selectie en hij heeft die kans met beide handen aangegrepen. Door goed voorbereid aan de start te komen en keihard te werken heeft de linksbenige speler al menig wedstrijd in de basis gestaan. Daarmee is hij een goed voorbeeld voor de komende aanstormende talenten.

  Thomas de Jong

  Thomas, al 20 jaar lid van Olde Veste, stopt aan het einde van dit seizoen als speler van de eerste selectie. Hij kiest voor een andere sportieve carrière, en wel die van hardlopen. Thomas heeft, naar eigen zeggen, een talent voor het lopen van langere afstanden en zijn ambitie is om op dat vlak maximaal te presteren. Wij wensen hem daarbij veel succes. Hij blijft wel lid van ‘zijn Olde Veste’!

   

  Download de de selectie (tot 8-3-2024).