• Juiste poppetjes op de juiste plaats

  In de achterliggende periode hebben we met een aantal mensen onderzocht wat er aan de jeugdopleiding verbeterd kan worden om óók in de toekomst niet alleen ons 1e elftal van talentvolle spelers te kunnen voorzien, maar ook om spelers en speelsters die niet deze ambitie hebben met plezier beter te laten worden.

  In de komende weken zullen we stap voor stap uit de doeken doen wat onze bevindingen zijn en welke stappen we willen nemen om de opleiding duurzaam op een hoger niveau te brengen dat past bij de ambities van een club als Olde Veste.

  Voor dit moment houd ik het expres vaag, maar zoals ook binnen een voetbalteam geldt, begint succes met de juiste poppetjes op de juiste plaats Ze zullen zichzelf deze week via de website en de OV-socials voorstellen, maar we zijn ontzettend blij dat we een hoofd jeugopleiding en een hoofd keepersopleiding hebben gevonden, die met plezier, passie en trots dit proces van verbeteren gaan begeleiden. Wie het zijn…? Dat ga ik niet verklappen; een tipje van de sluier oplichten kan ik wél

  • Ze hebben een OV-DNA…
  • Ze hebben nog samen in 1 team gespeeld…
  • Ze hebben een eigen mening… 
  • En…heel veel zin in deze uitdaging!!!

  Dus houdt de website en de OV-socials de komende dagen in de gaten als je ook zo nieuwsgierig bent. 

  René Jongbloed.