• Vacature scheidsrechter-coördinator

  Olde Veste is op zoek naar een opvolger voor onze huidige scheidsrechtercoördinator Myron Steenstra.

  Elke zaterdag moet een groot aantal thuiswedstrijden van de Olde Veste teams worden voorzien van een scheidsrechter. Dat gaat niet vanzelf en gebeurt door een scheidsrechtercoördinator. Voor het indelen van de scheidsrechters wordt geput uit een poule van verenigingsscheidsrechters, spelers uit de teams van de 19- en 17- categorie en spelers uit alle seniorenteams van zowel de mannen als de vrouwen.
  De scheidsrechtercoördinator zorgt voor het indelen van de scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van de Olde Veste teams op de zaterdag. Het indelen vraagt om samenspel en afstemming met de wedstrijdsecretaris en de leiders van de jeugd- en seniorenteams en uiteraard ook afstemming met de verenigingsscheidsrechters.

  Onze huidige scheidrechtercoördinator Myron Steenstra zou in zijn drukke afstudeerjaar graag ondersteund en later dit voetbalseizoen ook opgevolgd willen worden door een nieuwe scheidsrechtercoördinator. Geschatte tijdsbesteding is ongeveer twee tot drie uur per week, waarbij je begeleid wordt door Myron.

  Hou je van plannen en organiseren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden ? Neem dan contact op met Myron Steenstra (msteenstra1@gmail.com) die graag bereid is om een toelichting op de werkzaamheden van scheidsrechtercoördinator te geven.

  Ook kun je je belangstelling kenbaar maken bij Theo Heegsma van de bestuursgroep voetbal (tjheegsma@home.nl) (bestuursgroep voetbal) of Johan Dolstra, wedstrijdsecretaris (jdolstra@oldeveste.com).